Închide meniul

Răzvan Lucescu, calificare fără emoții în semifinalele Cupei Greciei! PAOK s-a distrat cu rivala Panathinaikos

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2023, 23:28

Răzvan Lucescu, calificare fără emoții în semifinalele Cupei Greciei! PAOK s-a distrat cu rivala Panathinaikos

Răzvan Lucescu, calificare fără emoții în semifinalele Cupei Greciei

Răzvan Lucescu, într-un meci pentru PAOK / Profimedia

Răzvan Lucescu a obținut o calificare fără emoții în semifinalele Cupei Greciei. Formația antrenorului român, PAOK, s-a distrat cu rivala Panathinaikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei Greciei, trecând în sferturile de finală de Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, calificare fără emoții în semifinalele Cupei Greciei

Săptămâna trecută, PAOK s-a impus cu 2-0 în meciul tur al sferturilor, pe teren propriu.

Joi, în retur, pe terenul echipei Panathinaikos, scorul a fost 1-1. Au marcat Cerin ’18 pentru gazde şi Oliveira ’78 (penalti) pentru PAOK. De la PAOK a fost eliminat Thomas, în minutul 90+2.

În semifinale, echipa lui Răzvan Lucescu va întâlni Lamia.

Reclamă

Răzvan Lucescu, despre problema fotbalului românesc

Răzvan Lucescu a identificat problema fotbalului românesc. Antrenorul lui PAOK a analizat situația din Liga 1 și a identificat o problemă importantă.

Fostul selecționer este dezamăgit de situația cluburilor de mare tradiție din România: Dinamo, respectiv Steaua.

Deși este încântat de revenirea entuziasmantă a celor de la Rapid în prima ligă, Răzvan Lucescu deplânge situația celorlalte două cluburi de mare tradiție din București. Tehnicianul consideră că e nevoie de Dinamo în Liga 1, dar și de rezolvarea conflictului dintre FCSB și CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu foarte atent, dar urmăresc toate rezultatele din Liga 1, urmăresc care e situația. Revenirea Rapidului este un lucru excepțional. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid și nu pentru că am jucat sau antrenat acolo. Fotbalul românesc are nevoie și de Dinamo, de Steaua, nu de FCSB.

Steaua a făcut istorie, Steaua a continuat cu Gigi Becali să obțină rezultate și să fie an de an prezentă în grupele Ligii Campionilor sau Cupei UEFA. Avem nevoie de aceste branduri, care atrag, care creează emulație. Fotbalul românesc e mai sărac fără aceste echipe în prim-plan, care să se bată pentru primele poziții”, a declarat Răzvan Lucescu pentru sport.ro.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu, calificare fără emoții în semifinalele Cupei Greciei
  • PAOK s-a distrat cu rivala Panathinaikos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și