Închide meniul

Răzvan Lucescu regretă că nu a ajuns în Italia: „Am avut speranţe!” De ce a ales-o pe PAOK Salonic

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 12:23

Răzvan Lucescu regretă că nu a ajuns în Italia: „Am avut speranţe! De ce a ales-o pe PAOK Salonic

DPA Images / Giannis Papanikos via Hepta

Răzvan Lucescu regretă că nu a ajuns în Italia

  • Răzvan Lucescu, dorit în Italia
  • Regretul antrenorului român

„Am avut speranțe. Probabil că dacă aș fi avut mai multă răbdare, aș fi avut o șansă importantă să ajung acolo. Dar pentru că am fost liber de pe 14 februarie, am simțit o nerăbdare și am vrut să mă apuc de treabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aș fi ajuns într-un campionat maxim, m-aș fi simțit total realizat. Trecând prin Italia, probabil că mi s-ar fi deschis mai multe uși. În general, e foarte greu să pătrunzi în Top 4 campionate ale Europei”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport.ro.

Răzvan Lucescu regretă că nu a ajuns în Italia: „Am avut speranţe!”

Răzvan Lucescu a fost prezentat la PAOK Salonic, echipă pe care a mai antrenat-o între august 2017 şi iulie 2019, perioadă în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe ale Greciei. Românul a fost dorit şi de rivala AEK Atena.

Reclamă

„Am trăit împreună cea mai bună perioadă din istoria lui PAOK. Este istoria fotbalului în Grecia. Am terminat neînvinşi campionatul, am scris istorie în Grecia. Mi se pare normal să existe un optimism ca echipa să revină acolo unde am lăsat-o.

Pe mine chestiile astea cu Generalul, cu Mister, nu îmi plac. Eu pentru toată lumea sunt Răzvan. Eu sunt natural. Eu vreau să îi fac să se simtă importaţi, de la bucătăreasă, la cei care se ocupă de echipament. Asta o fac, pentru că oamenii se simt respectaţi. Devine o stare corectă de învingători.

Reclamă

Răzvan Lucescu, despre PAOK: „Totul va fi nou, eu am lipsit doi ani”

Eu nu aş vrea să intru în detalii, legat de oferte pe care le-am avut. Azi am devenit antrenorul lui PAOK şi vreau să vorbim despre asta şi nu despre lucruri care nu s-au întâmplat în viaţa mea. Atunci când ai un succes într-o parte, e normal să există un respect din cealaltă parte. Adversarii pe care i-am avut atunci, fanii lor, mă puteau contesta. Nu este vorba doar despre AEK. De la venirea lui Savvidis, PAOK a devenit echipa care poate opri hegemonia lui Olympiacos.

Va fi dificil, dar e un lucru care mă poate ajuta să creez o stare de luptă şi de motivaţie specială. Ceva ce pare azi clar, peste un an se poate schimba. În final, va fi vorba despre ce vom face noi. Despre cât de dispuşi vom fi să luptăm. Lumea aşteaptă de la mine să rămân unde eram acum doi ani. E vorba despre reconstrucţia unei echipe. Totul va fi nou, eu am lipsit doi ani”, a spus Lucescu, la Pro X.

Conform presei din Grecia, Răzvan Lucescu va avea un salariu de 1.850.000 de euro pe an, cu tot cu bonusuri. El va fi cel mai bine plătit antrenor din Grecia, dar patronul lui PAOK are pretenţii.

Reclamă 4 / 0/3

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, i-a transmis Ivan Savvidis lui Răzvan Lucescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”