Închide meniul

Răzvan Marin, mesaj de luptă înaintea meciului cu Islanda. "Cu siguranţă vom ieşi învingători". Singurul aspect care îi dă bătăi de cap

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 14:39

Răzvan Marin, mesaj de luptă înaintea meciului cu Islanda. "Cu siguranţă vom ieşi învingători". Singurul aspect care îi dă bătăi de cap

Profimediaimages

Răzvan Marin este optimist că România o va învinge pe Islanda

  • Tricolorii, convinşi că pot câştiga în Islanda
  • Reacţia lui Răzvan Marin înaintea meciului de la barajul pentru Euro
  • Islanda - România, joi, ora 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro

"Îmi doresc din tot sufletul să ajut echipa naţională să se califice, mai ales dacă aş şi marca", a transmis mijlocaşul care promite că va da totul la Reykjavik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, convins că România va câştiga în Islanda

În Islanda se anunţă joi o temperatură maximă 7 grade Celsius. Este de patru ori mai mică decât cea cu care s-a învăţat Răzvan Marin la Cagliari.

"Într-un fel sunt obişnuit din Belgia şi din Olanda pentru că acolo era cam la fel. Te pregăteai să ieşi din casă şi era soare, dar după 10 minute începea ploaia. Deci sunt obişnuit cu astfel de vreme. Într-adevăr, nu e uşor pentru că în Sardinia e destul de cald. Trebuie să mă adaptez, bineînţeles.

Reclamă

Ei au un joc bazat mult pe fizic, dar noi în primul rând trebuie să ne gândim la noi, la ceea ce avem de făcut. Dacă vom respecta ceea ce Mister ne va transmite la antrenamente cu siguranţă vom ieşi învingători", a declarat Răzvan Marin într-un interviu acordat pentru FRF TV.

Marin este mulţumit că duelul cu Islanda nu s-a mai disputat pe 26 martie. La începutul anului era rezervă la Ajax.

Reclamă

"Normal, pentru mine, într-un fel e mai bine acum pentru că am început să joc la Cagliari, am deja trei meciuri toate jucate ca titular. Personal, e mai bine, dar sperăm să fie bine şi pentru echipă", a mai spus mijlocaşul de 24 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”