Închide meniul

Răzvan Marin, vedetă înaintea noului sezon din Serie A. „Un lider pentru roş-albaştri. Cagliari are acum un nou ‘far’!”

Publicat: 13 august 2021, 17:15

Răzvan Marin, vedetă înaintea noului sezon din Serie A. „Un lider pentru roş-albaştri. Cagliari are acum un nou far!

Răzvan Marin rămâne în Serie A

Răzvan Marian, Cagliari, Serie A / Profimedia

  • Răzvan Marin are 25 de ani
  • El a fost transferat definitiv de Cagliari

„Un lider pentru roş-albaştri. Cagliari are acum un nou ‘far'”, au titrat jurnaliştii italieni. Aceştia notează că noul antrenor îşi construieşte echipa în jurul lui Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, vedetă înaintea noului sezon din Serie A

„De la sosirea lui Semplici, românul continuă să facă progrese şi e printre cei mai în formă. În doar 12 luni, viaţa lui Răzvan Marin în Sardinia s-a schimbat radical. De la un echivoc tactic, a devenit de nelipsit.

Mijlocaşul român în vârstă de 25 de ani este una dintre certitudinile lui Leonardo Semplici cu mai puţin de o săptămână rămasă până la startul Serie A.

Reclamă

Semplici l-a desemnat să execute loviturile liber şi cornerele pentru noul sezon şi l-a încercat şi în spatele vârfurilor”, scrie Gazzetta dello Sport.

Împrumutul lui Răzvan Marin de la Ajax a fost privit cu suspiciune anul trecut. Celebra publicaţie italiană susţine că românul a fost unul dintre motive pentru care antrenorul Di Francesco a fost demis.

Reclamă

„Răzvan Marin a ajuns să iubească Sardinia”

După ce i-a fost schimbat rolul în teren, Marin i-a convins şi pe şefii lui Cagliari, care au crezut că va fi un conducător de joc.

„În această vară, Cagliari a refuzat mai multe oferte din Serie A şi din Ligue 1, dar dacă românul va confirma ce a arătat în ultima parte a sezonului trecut, sarzii vor avea o nouă comoară.

Între timp, el a ajuns să iubească Sardinia şi Italia, în general. Aici, a petrecut toată vacanţa, între Insulă, Coasta Amalfitană şi lacul Como, alături de logodnica sa, Crina”, au mai scris cei de la Gazzetta dello Sport, în ediţia tippărită de miercuri.

Reclamă 4 / 0/3
captură Gazzetta dello Sport

Marin, gol de la peste 30 de metri în pregătiri

La începutul lunii, Răzvan Marin a marcat unul dintre golurile cu care Cagliari a învins-o cu 3-0 pe Olbia, într-un meci amical jucat la „Trofeul Sardinia”.

Marin a stabilit scorul final în minutul 60, cu un şut superb de la peste 30 de metri.

Vedeţi golul în clipul următor la 00:48.

Răzvan Marin a costat 10 milioane de euro

În vârstă de 25 de ani, Răzvan Marin a fost transferat definitiv în această vară de Cagliari. Italienii i-au achitat 10 milioane de euro lui Ajax.

După prestaţiile excelente din Serie A, Răzvan Marin a fost dorit de mai multe echipe de top. El a refuzat-o pe AC Milan! Şefii „diavolilor” au purtat negocieri cu Cagliari, după cum a anunţat presa din Italia. Şi Lyon a fost interesată de Marin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale
Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus
Serie A • 28 ian., 10:13
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”
Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza
Serie A • 21 ian., 18:30
Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza