Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu a anunţat plecarea lui Steliano Filip de la Dinamo: „Echipa la care va ajunge va fi de acord cu condiţiile noastre!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iunie 2022, 15:16

Răzvan Zăvăleanu a anunţat plecarea lui Steliano Filip de la Dinamo: „Echipa la care va ajunge va fi de acord cu condiţiile noastre!

Motivul incredibil pentru care Steliano Flip refuză să se întoarcă la Dinamo

Hepta

Răzvan Zăvăleanu a anunţat plecarea lui Steliano Filip de la Dinamo. Administratorul judiciar al dinamoviştilor a spus că fundaşul stânga va ajunge la o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip mai avea un an de zile contract cu Dinamo, dar şi un salariu care îl făcea cel mai bine plătit jucător din Liga 2: 7.000 de euro pe lună.

Răzvan Zăvăleanu a anunţat plecarea lui Steliano Filip

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a anunţat Zăvăleanu în cadrul unei conferinţe de presă.

Steliano Filip a spus care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Steliano Filip a anunţat care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo. Acesta susține că îndepărtarea lui Flavius Stoican de la echipă a fost crucial, antrenorul fiind singurul care reușise să unească un vestiar ”împărțit în șapte”.

„S-a spus că eu schimb antrenorii, că eu fac, că eu dreg. Prefer să nu vorbesc despre Uhrin. Îl respect și atât. Dacă vreți punctul meu de vedere, cu tot respectul pentru Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican.

Reclamă

Și vă spun și de ce. Pentru că atunci vestiarul era împărțit nu în două, ci în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. Iar când a fost Flavius, ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună.

Nu s-a ținut cont că Flavius nu a avut lotul complet la dispoziție, ba erau suspendați, ba accidentați, ba cu Coronavirus. Când am fost bine, atunci s-a dorit schimbarea lui. Și aici nu mă refer la domnul Zăvăleanu, pentru că el e singurul pe care l-am simțit aproape de echipă și care și-a dorit cu adevărat.

Nu vreau să vorbesc, pentru că și eu știu, în mare, cine și de ce. Din DDB, da. Au fost și orgolii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat anii trecuți, disputa aia și de ce a fost îndepărtat Stoican. Nu era cazul. Dar ăsta a fost un motiv din cauza căruia era iarăși vestiarul rupt. A fost greu, pentru că au fost acele schimbări de antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

De jucători nici nu mai vorbesc. Sincer, cu cei care am început campionatul, copiii ăia nici nu știu dacă mai joacă fotbal acum. Domnul Zăvăleanu a cam fost singurul lângă echipă. Așa-zișii dinamoviști, în loc să fie lângă echipă și să fim mai uniți, au avut orgolii, au fost înțepături”, a spus Filip, citat de digisport.ro.

Flavius Stoican a stat pe banca dinamoviștilor opt meciuri, având un bilanț de o victorie, două egaluri și cinci înfrângeri. Singurul succes a venit în fața lui Gaz Metan. El a condus echipa în perioada 22 decembrie – 8 martie.

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat

Jucătorul de 28 de ani a dezvăluit și prin ce momente grele a trecut după retrogradarea lui Dinamo. El ar fi fost amenințat de o glorie a clubului din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță.

„Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…’”, a mai spus Filip.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și