Închide meniul

Reacţia lui Daniel Niculae, după că Marius Şumudică a anunţat că se va retrage: „Mai are multe de realizat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 17:30

Reacţia lui Daniel Niculae, după că Marius Şumudică a anunţat că se va retrage: „Mai are multe de realizat!

Marius Şumudică, şocat după România U21 - Spania U21 0-3

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Reacţia lui Daniel Niculae după ce Marius Şumudică a anunţat că se va retrage nu a întârziat să apară. Preşedintele de la Rapid susţine că antrenorul român mai are multe de demonstrat în fotbal pentru a se retrage de la 52 de ani. Totodată, Niculae îl sfătuieşte pe actualul tehnician al lui Al-Raed să nu ia această decizie atât e drastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a postat un mesaj pe reţelele de socializare, prin care a dat de înţeles că se retrage din fotbal. Antrenorul a mărturisit că va acorda mai mult timp familiei.

Reacţia lui Daniel Niculae după că Marius Şumudică a anunţat că se va retrage

Daniel Niculae a declarat că Marius Şumudică este un antrenor de succes, motiv pentru care nu ar trebui să spună stop carierei. Totodată, preşedintele de la Rapid a mai declarat că tehnicianul lui Al-Raed şi-a făcut un nume în fotbal, chiar şi pe plan internaţional.

„Sper să nu se întâmple lucrul acesta. Șumi este un antrenor care are succes în continuare, a reușit să-și facă un nume, atât pe plan intern, cât și internațional. Ar fi păcat să renunțe acum. Nu este un antrenor la final de carieră. Din contră, mai are multe de realizat”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

Daniel Niculae şi Marius Şumudică au câştigat titlul împreună la Astra, în sezonul 2015-2016. Între timp, fostul atacant a pus ghetele în cui şi a devenit oficial la Rapid, şi se pare că şi antrenorul urmează să ia o pauză de la antrenorat, după cum a anunţat pe contul oficial de socializare.

Reclamă

Marius Șumudică, anunț șoc: „În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine!”

Marius Șumudică a făcut un anunț șoc! Actualul antrenor al celor de la Al-Raed a anunțat că, în viitorul apropiat, va renunța la cariera de antrenor, pentru a se dedica familiei.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Reclamă 4 / 0/3

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, printr-o postare pe rețelele sociale.

Cum a reacţionat Gică Hagi când a auzit că Marius Şumudică vrea să se retragă

Gică Hagi a avut prima reacţie după ce a auzit că Marius Şumudică vrea să se retragă din antrenorat. Tehnicianul liderului din Liga 1, Farul, nu crede că „Şumi” va putea sta departe de fotbal.

„Atât timp cât fac ce îmi place, nu am nicio problemă. Îmi place fotbalul, iubesc fotbalul, voi rămâne lângă fotbal. Familia mă înţelege. Se cam uită şi nevasta mea numai la meciuri, suferă, aşa că nu e problemă.

Băiatul joacă, fata se mai uită şi ea din când în când… chiar dacă are treaba ei şi ambiţia ei în altă zonă. Dar suntem acolo, împreună, toţi. Cumnatul meu e şi el la fotbal, e preşedinte, a jucat fotbal. Socrii la fel, toată lumea. La noi se aspiră foarte mult fotbal în familie.

Nu cred (n.r. retragerea lui Şumudică)… cred că e un moment. Nici nu vreau să comentez, el ştie mai bine. Ştiu că el e dedicat fotbalului atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor. L-a iubit. A lucrat pentru fobal şi va lucra în continuare„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și