Închide meniul

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după derapajul lui Cristi Borcea la adresa celor de la CSA Steaua! + „Perla” lui Hagi care l-a cucerit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2023, 23:24

Reclamă
Reacţia lui Marius Lăcătuş, după derapajul lui Cristi Borcea la adresa celor de la CSA Steaua! + „Perla lui Hagi care l-a cucerit

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Răspunsul lui Marius Lăcătuş, după derapajul lui Cristi Borcea la adresa celor de la CSA Steaua. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Cristi Borcea a avut o remarcă deplasată la adresa celor de la CSA. Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, fostul acţionar de la Dinamo a spus că echipa armatei este un „avort spontan”. Lăcătuş nu a vrut să îi ofere un răspuns direct lui Borcea.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după derapajul lui Cristi Borcea la adresa celor de la CSA Steaua

„Nu stau eu să comentez declarațiile domnului Borcea. Fiecare este liber să se exprime, fiecare cu părerea lui. Stau acum să comentez declarațiile lui Cristi Borcea?!”, a spus Marius Lăcătuş.

Legenda Stelei a vorbit şi despre Adrian Mazilu, „perla” de 17 ani a lui Hagi.

„Dacă nici de Mazilu nu ne place, atunci nu știu de cine. El este un jucător tehnic, de execuție. Să sperăm că va crește frumos. Va crește alături de Gică Hagi și pe viitor se va vorbi despre el. 

Reclamă

E cazul ca acești tineri de perspectivă să obțină rezultate la echipele de club, să facă performanță la națională, apoi să se gândească la plecare”, a mai spus Lăcătuş.

Derapajul lui Cristi Borcea la adresa celor de la CSA Steaua

Cristi Borcea consideră că nu este un derby între Dinamo şi CSA Steaua. Ba mai mult, fostul şef din Ştefan cel Mare consideră că roş-albaştrii sunt „un avort spontan”, care nu ar trebui să existe în eşalonul secund din România.

„Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo.

(N.r. Derby-ul cu CSA Steaua s-a mutat pe 18 aprilie) Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport.

Cristi Borcea a anunţat primul nume uriaş care e gata să vină la Dinamo

Cristi Borcea a anunţat primul nume uriaş care a fost ofertat pentru a se alătura noului proiect de la Dinamo. Fostul patron al „câinilor” a dezvăluit că se poartă negocieri cu Ionuţ Lupescu. Acesta ar putea reveni în Ştefan cel Mare şi să ajute la redresarea clubului.

Borcea asigură că ar fi dispus chiar şi el să ajute, în cazul în care Ionuţ Lupescu ar acepta oferta noului acţionariat de la Dinamo. Aşteaptă însă să apară un nou stadion în Ştefan cel Mare.

”Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai… Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul – eu – aş fi care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și