Închide meniul

Cristi Borcea a anunţat primul nume uriaş care e gata să vină la Dinamo: „I-au făcut o ofertă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 10:13

Cristi Borcea a anunţat primul nume uriaş care e gata să vină la Dinamo: „I-au făcut o ofertă!

Cristi Borcea a anunţat ce schimbări aşteaptă la Dinamo

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / Hepta

Cristi Borcea a anunţat primul nume uriaş care a fost ofertat pentru a se alătura noului proiect de la Dinamo. Fostul patron al „câinilor” a dezvăluit că se poartă negocieri cu Ionuţ Lupescu. Acesta ar putea reveni în Ştefan cel Mare şi să ajute la redresarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Șerdean a confirmat că a vândut pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo. Noii investitori vor aduce o sumă uriașă în conturile clubului, ceea ce ar putea însemna salvarea de la faliment. Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu sunt reprezentanții noului acționar majoritar.

Cristi Borcea a anunţat primul nume uriaş care poartă negocieri pentru a veni la Dinamo

Borcea asigură că ar fi dispus chiar şi el să ajute, în cazul în care Ionuţ Lupescu ar acepta oferta noului acţionariat de la Dinamo. Aşteaptă însă să apară un nou stadion în Ştefan cel Mare.

Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai… Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul – eu – aş fi care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ionuţ Lupescu şi-a început cariera la Dinamo, acolo unde a jucat în peste 180 de meciuri. Fostul internaţional a câştigat, în tricoul „câinilor”, trei titluri (1990, 2000, 2002) şi trei ediţii ale Cupei României (1990, 2000, 2001).

Cine este noul patron al lui Dinamo

Cine este Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo. Omul de afaceri a oferit prima reacție după ce a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. Acesta speră ca formația din Ștefan cel Mare să revină la zilele de glorie.

Eugen Voicu este fondatorul Certinvest, un fond de investiții care s-a alăturat, alături de grupul imobiliar The One, firmei Red&White, cea care a cumpărat pachetul de 72,27% din acțiunile deținute de Dorin Șerdean la Dinamo, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Aș vrea să evităm o abordare de genul ăsta cu patron la Dinamo… În ceea ce privește comunicarea, vom anunța în cadru oficial, nu vrea să dau mai multe detalii. Aș dori să rămânem într-un cadru mult mai rezervat. Așteptați comunicatul nostru de presă. Prefer să nu dezvoltăm până la comunicarea oficială, vă rog. Ce să spun… Sper să fie cu totul altfel în viitorul apropiat. Să fie într-un ceas bun!”, a spus Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Dinamo a anunțat, oficial, vânzarea clubului

Schimbare fundamentală la Dinamo! Dinamo 1948 S.A., prin Administratorul Special Vlad Iacob informează:

Red&White 2022 Management a devenit acționarul majoritar al Societății, deținând 80,7758% din actiuni începând de astăzi, 24 februarie 2023. Acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația “Peluza Catalin Hildan” (8%).

În urma acestor acorduri, încheiate astăzi, 24 februarie 2023, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale:
• elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;
• asigurarea condițiilor materiale și financiare necesare susținerii performantei sportive în vederea calificării în play-off;
• îndeplinirea procedurilor și condițiilor necesare obținerii licenței pentru sezonul următor.

În perioada imediat următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferință de presă pentru a prezenta viziunea și prioritățile noului acționariat”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și