Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Farul a primit 8 goluri într-o singură zi: „Îi va fi foarte greu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 23:15

Reclamă
Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Farul a primit 8 goluri într-o singură zi: „Îi va fi foarte greu!

Nicolae Dică, după ce a văzut că Farul a primit 8 goluri într-o singură zi

Nicolae Dică/ Profimedia

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Farul a primit 8 goluri într-o singură zi. Echipă lui Gică Hagi a pierdut ambele amicale disputate duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a disputat două meciuri amicale într-o singură zi şi le-a pierdut pe ambele. A fost 0-5 cu Banik Ostrava şi 0-3 cu Warta Poznan. Nicolae Dică e de părere că lui Hagi îi va fi dificil să poată să creioneze un prim 11 pentru Liga 1 şi un altul pentru meciurile din Europa.

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Farul a primit 8 goluri într-o singură zi

„Cu siguranţă te macină că ai pierdut aceste jocuri, dar 100% va merge pe ideea lui Hagi, pentru că a spus clar – că merge cu două echipe. Atunci când îşi pune ceva în cap, aşa face. Îi va fi foarte greu cu echipa cu care va merge în campionat. Jucătorii noi au venit de la cluburi care jucau altceva şi are nevoie de timp.

Acum a adus jucători care nu prea au jucat la echipele lor sau care jucau altceva. Are nevoie de timp ca să joace ce vrea el. Nu ştiu dacă în campionat va reuşit să facă ceva, dacă va aplica strategia. Cu un prim ”11” în campionat şi un prim ”11” în preliminariile Ligii. Îi va fi foarte greu.

Nu va fi uşor. Am trecut prin asta. Practic, antrenezi două echipe. Pe unii trebuie să-i antrenezi într-un fel, cu care joci miercuri, şi pe ceilalţi într-un alt fel, cu care joci în weekend. Nu ai cum sa faci antrenamente cu doar 11 jucători. Ai lucruri tactice de lucrat”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei, 0-3. Zi de coşmar pentru echipa lui Gică Hagi.

Reclamă

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei. Campioana României a fost învinsă de polonezii de la Warta Poznan. Acesta al fost al doilea test de verificare pe care echipa lui Hagi l-a disputat duminică.

Gică Hagi are motive de îngrijorare înaintea startului noului sezon şi a dublei din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, cu Sheriff Tiraspol.

În primul meci al zilei, Farul a fost umilită de cehii de la Banik Ostrava, care s-au impus cu un incredibil 5-0. Astfel, în două meciuri, campioana României a primit 8 goluri şi nu a reuşit să marcheze niciunul.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanţa, înfrângere la scor cu Banik Ostrava, locul 11 din Cehia

După primele 45 de minute, scorul era 1-0 în favoarea celor de la Banik Ostrava. După pauză, Abdullahi Tanko a reuşit să înscrie un hat-trick, în minutele 52, 85 şi 88. De asemenea, pentru formaţia din Cehia a mai marcat şi Ewerton, în minutul 66.

Este a doua înfrângere pentru campioana României în cantonamentul din Polonia, după ce a mai pierdut pe 29 iunie şi duelul cu Pogon Szczecin, scor 1-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și