Închide meniul

Reacție categorică a lui Marius Șumudică când a fost întrebat de stilul lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. „Sunt un alt gen de antrenor!”. Ce record negativ a înregistrat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 7:38

Reacție categorică a lui Marius Șumudică când a fost întrebat de stilul lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. „Sunt un alt gen de antrenor!. Ce record negativ a înregistrat!

Marius Șumudică

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

La conferința de presă, Marius Șumudică a fost întrebat despre stilul lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, pe care încearcă să îl schimbe. Antrenorul campioanei a anunțat că, indiferent care sunt riscurile, el va continua să abordeze o tactică mult mai ofensivă decât cea cu care „Bursucul” obținea performanțe remarcabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacție categorică a lui Marius Șumudică când a fost întrebat de stilul lui Dan Petrescu

Nu îmi este ușor să transform o echipă, nu vreau să mă uit în spate și să analizez ceilalți antrenori. Dan Petrescu este un antrenor care a făcut performanță aici, care cu stilul lui de joc a calificat echipa, au câștigat campionate. Eu sunt alt gen de antrenor, încerc să joc mai mult pe atac„, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă de după Young Boys – CFR Cluj 3-1.

Înfrângerea suferită la Berna a scos-o pe CFR Cluj din drumul spre grupele Ligii. Șumudică a înregistrat astfel un record negativ. A devenit primul antrenor român care este eliminat pentru a 3-a oară din preliminariile Champions League. A mai pățit-o cu FC Vaslui și cu Astra. Dan Petrescu s-a confruntat cu o situație similară de două ori.

Suma uriașă pierdută de CFR Cluj după eliminarea din Champions League

Campionii României au primit o lovitură financiară de proporții. Calificarea în play-off-ul Champions League i-ar fi adus lui CFR Cluj cinci milioane de euro. Premiul ar fi fost cu adevărat astronomic dacă CFR ajungea în grupele prestigioasei competiții. În acest scenariu, campioana României ar fi primit 15 milioane de euro.

După meciul de la Berna, CFR Cluj se va întoarce acasă cu numai 480.000, premiul pentru play-off-ul Europa League. Calificarea în grupele celei a doua competiții europene ca valoare i-ar aduce CFR-ului 3.6 milioane de euro.

Reclamă

Până acum, CFR Cluj și-a asigurat 3 milioane de euro din parcursul european. Campioana României este sigură de prezența în grupele Conference League, dacă va pierde și play-off-ul pentru Europa League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și