Închide meniul

Reacţiile lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, după moartea lui Maradona. "Nu ne va părăsi niciodată, pentru că Diego este etern!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 17:24

Reacţiile lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, după moartea lui Maradona. "Nu ne va părăsi niciodată, pentru că Diego este etern!"

profimediaimages

Diego Maradona şi Lionel Messi

Fotbaliştii de legendă ai lumii au fost îndureraţi de pierderea lui Maradona. Messi şi Ronaldo au fost printre cei care au deplâns ziua neagră pentru sportul rege, alături de Pele şi Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo: "Lumea se desparte de un geniu etern"

"O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. A plecat, dar nu ne va părăsi niciodată pentru că Diego este etern. Rămân cu toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună şi vreau să transmit condoleanţe pentru toţi membri familiei şi prietenii", a transmis Lionel Messi după moartea lui Maradona, cel care i-a fost selecţioner la naţionala Argentinei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Şi Cristiano Ronaldo a reacţionat cu un mesaj postat pe contul său de Instagram. "Mă despart de un prieten, iar lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni în toate timpurile", a scris Cristiano Ronaldo lângă o poză cu el şi Maradona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă

Mesajele lui Hagi şi Pele după moarte lui Maradona

"Am pierdut un mare prieten şi lumea a pierdut o legendă. Într-o zi, sper că vom putea juca fotbal împreună, în ceruri", a transmis Pele.

În exclusivitate pentru Antena Sport, Hagi s-a declarat mândru că a fost comparat cu Maradona şi a spus că argentinianul a fost unic şi nu o să fie uitat niciodată.

"Fotbalul e trist în momentul de faţă. El o să rămână în inima noastră şi a tuturor. Mai ales a celor din Argentina, a celor din Napoli şi a noastră, a celorlalţi care l-am cunoscut, care am jucat cu el. Într-adevar, a fost un geniu. Cred eu că mulţi copii au jucat fotbal datorită lui.

Reclamă 4 / 0/3

În inimile noastre, cu siguranţă va fi pentru totdeauna, pentru că a fost unic şi nu o să îl uite probabil nimeni niciodată. Bineînţeles că eu când eram la începutul carierei şi am fost comparat cu el. Vă daţi seama că eram şi mai fericit. Lumea m-a comparat cu el şi pentru mine a fost o onoare. El a fost un geniu", a spus Hagi.

Recomandări
  • Ce mesaje au transmis Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo
  • Hagi şi Pele, printre cei care au deplâns moartea lui Maradona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și