Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 2-1 | "Galacticii", pe primul loc în La Liga! Performanță uimitoare reușită de Zidane, care are toate statisticile de partea lui. Ce spune despre lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2021, 22:12

Real Madrid – Barcelona 2-1 | "Galacticii", pe primul loc în La Liga! Performanță uimitoare reușită de Zidane, care are toate statisticile de partea lui. Ce spune despre lupta la titlu

Profimediaimages

Zinedine Zidane, un nou succes în El Clasico

"Galacticii" au recuperat avansul uriaş pe care l-a avut rivala din oraş şi acum statisticile sunt de partea lor. Au câştigat titlul în 9 dintre ultimele 10 ediţii în care au învins-o atât în tur, cât şi în retur, pe Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid este noul lider din La Liga

Singura dată când nu au triumfat s-a întâmplat în sezonul 1983-1984. Ahtletic Bilbao devenea atunci campioana Spaniei.

"Acest derby îmi lasă un sentiment foarte plăcut. Am început foarte bine. Este o victorie meritată, la ce șanse am avut meritam să înscriem și cel de-al treilea gol. Benzema a arătat calitate, talent… Este un jucător foarte talentat și mă bucur pentru el.

Sunt foarte bucuros pentru jucători. Suntem pe primul loc, dar nimic nu se schimbă. Mai avem un drum lung în față. Trebuie să ne recuperăm acum, au fost câteva meciuri dificile pentru noi. Nu știu cum se va termina sezonul, dar din punct de vedere fizic suntem la limită", a reacționat Zinedine Zidane, citat de Marca.

Reclamă

Din 1979 nu a mai fost vreun antrenor care să câștige 3 El Clasico la rând. A reușit această performanță Zidane, care este neînvins cu Real Madrid în ultimele 13 partide din toate competițiile. 

"Încă nu am câștigat nimic! Suntem împreună. Eu sunt responsabil de ceea ce se întâmplă și mă bucur pentru jucători. Atunci când câștigăm, câștigăm împreună!", a declarat Zidane la conferința de presă.

Real Madrid are un punct avans față de Barcelona. Campioana en-titre riscă să piardă rapid poziția de lider dacă Atletico Madrid obține cel puțin un punct pe terenul lui Betis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și