Închide meniul

Real Madrid – Barcelona poate deveni cel mai scump meci din istorie! Preţurile biletelor pentru El Clasico din SUA sunt imense

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 20:16

Real Madrid – Barcelona poate deveni cel mai scump meci din istorie! Preţurile biletelor pentru El Clasico din SUA sunt imense

Real Madrid - Barcelona poate deveni cel mai scump meci din istorie

Robert Lewandowski şi Real Madrid, în timpul unui "El Clasico"/ Profimedia

  • Real Madrid şi Barcelona vor juca un amical de lux
  • Cât costă un bilet

Real Madrid – Barcelona poate deveni cel mai scump meci din istorie! Cele două rivale vor disputa un meci amical de lux în Dallas, în cadrul unui turneu de pregătire din luna iulie. Preţurile biletelor la acest El Clasico sunt imense, fapt care ar putea transforma partida în cea mai scumpă din istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Barcelona vor avea ambele cantonamente, pe timpul verii, în SUA. Partidele celor două mari rivale din Spania trezesc un interes major în rândul fanilor.

Real Madrid – Barcelona poate deveni cel mai scump meci din istorie

Real Madrid şi Barcelona se vor întâlni într-un amical „de foc” pe 29 iulie, la Dallas. Biletele deja au fost puse în vânzare, iar preţurile acestora sunt între 205 şi 1344 de dolari, anunţă marca.com.

Reclamă

De asemenea, fanii pasionaţi pot achiziţiona bilete şi pentru o bancă, de 40 de locuri, aflată pe iarbă, foarte aproape de suprafaţa de joc. Preţul unui tichet pentru un astfel de loc variază între 2500 și 3102 dolari.

Reclamă

Sursa citată mai sus a făcut o comparaţie între preţul biletelor de la El Clasico din Dallas, care se va desfăşura în vară, şi preţurile biletelor de la finala Campionatului Mondial din Qatar. La ultimul act al Cupei Mondiale, preţul mediu al unui bilet era de 430 de dolari, în timp ce la partida dintre Real Madrid şi Barcelona, media este de aproximativ 500 de dolari.

În ciua preţurilor exoRbitante, este de aşteptat ca stadionul din Dallas să fie plin la ora meciului dintre Real Madrid şi Barcelona.

Xavi şi-a fixat prioritatea de pe piaţa transferurilor. Jucătorul pe care îl vrea la Barcelona

Xavi a câştigat matematic titlul cu Barcelona şi şi-a fixat deja prioritatea de pe piaţa transferurilor. Antrenorul liderului din La Liga insistă pentru aducerea lui Martin Zubimendi, de la Real Sociedad.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a recunoscut că principala lui ţintă este să îi găsească cât mai repede un înlocuitor lui Sergio Busquets, jucător care şi-a anunţat plecarea după ce a jucat întreaga carieră la gruparea de pe Camp Nou. Catalanii au grave probleme financiare, astfel că misiunea lor de a aduce un mijlocaş de top este tot mai dificilă.

Martin Zubimendi este jucătorul la care visează Xavi, care nu s-a mai ferit şi i-a pronunţat numele într-o conferinţă de presă. L-a lăudat pe spaniolul de 24 de ani, care a făcut un sezon de excepţie la Real Sociedad.

„Până acum nu știam dacă Busquets va continua. Prioritatea pentru sezonul viitor este semnarea unui mijlocaș defensiv.

Zubimendi este un pivot extraordinar. Domină jocul atât în momentele în care are mingea, cât și în cele în care este fără minge. Câștigă dueluri, este un fotbalist extraordinar în acea poziție. Înțelege modelul care ne place nouă la Barcelona„, a declarat Xavi, potrivit sport.es.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul