Închide meniul

Real Madrid e pe deficit! Ce sumă uriașă au pierdut spaniolii după plecarea unui jucător spre Premier League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 septembrie 2020, 15:29

Real Madrid e pe deficit! Ce sumă uriașă au pierdut spaniolii după plecarea unui jucător spre Premier League

Abaca Press / AA/ABACA

Jucătorii lui Real Madrid în timpul unui meci din La Liga

”Los Blancos” nu au făcut însă o afacere prea bună. Conform Skysports, aceștia l-au vândut pe Rodriguez în schimbul a 25 de milioane de euro, sumă de trei ori mai mică decât cea cu care l-au cumpărat în urmă cu șase ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, pe minus cu 50 de milioane de euro după vânzarea lui James Rodriguez

Clubul spaniol l-a cumpărat pe mijlocașul ofensiv columbian după prestațiile superbe de la Campionatul Mondial din Brazilia pentru consistenta sumă de 75 de milioane de euro, cu 50 de milioane mai puțin decât va încasa acum de la Everton.

Totuși, madrilenii au mai amortizat o parte din suma de transfer cu ajutorul lui Bayern Munchen, care a plătit 13 milioane de euro pentru a-l împrumuta în 2017 pe James Rodriguez pentru două sezoane.

Jucătorului i-a expirat împrumutul în vara anului trecut și s-a întors la trupa lui Zidane, însă nu a reușit să prindă decât 14 meciuri oficiale. Rodriguez a reușit un gol și două pase decisive în sezonul trecut.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și