Închide meniul

Recordul lui Cristiano Ronaldo a fost omologat. „Este plăcut să fiu recunoscut aşa”. Imaginea de senzaţie postată de starul lui Manchester United!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 13:34

Recordul lui Cristiano Ronaldo a fost omologat. „Este plăcut să fiu recunoscut aşa. Imaginea de senzaţie postată de starul lui Manchester United!

Cristiano Ronaldo deţine recordul de goluri marcate la echipa naţională

Profimediaimages

  • Cristiano Ronaldo, recompensat pentru recordul de la naţională
  • Mesajul spectaculos al portughezului

Cristiano Ronaldo a devenit, miercuri, cel mai bun marcator din istorie la echipele naţionale, cu un total de 111 goluri. Noul star al lui Manchester United a primit certificatul Guinness World Records, el postând un mesaj în social media însoţit de o fotografie, anunţă news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, încântat după ce a primit certificatul Guinness World Records

Mulţumesc Guinness World Records. Este întotdeauna plăcut să fiu recunoscut ca un doborâtor de recorduri. Să încercăm în continuare să obţinem performanţe şi mai mari”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a înscris ambele goluri ale portughezilor la meciul cu Irlanda, scor 2-1, contând pentru grupa A a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. El a ajuns la totalul de 111 goluri marcate pentru naţionala ţării sale în perioada 2003 – 2021.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a început să marcheze la echipa națională a Portugaliei pe 12 iunie 2004, într-un meci pierdut, contra Greciei. Pac, Luis Figo centrare, iar CR7 punctează, cu capul, în prelungiri. Atunci a început istoria. A 50-a bornă a fost atinsă în 2014, la CM, împotriva Ghanei, apoi golul 100 a venit pe 8 septembrie 2020, în Nations League, cu Suedia.

Până acum câteva zile, omul care deținea recordul de goluri marcate pentru o echipă națională era iranianul Ali Daei, cu 109 reușite. Fotbalistul trecut și pe la Bayern ori Hertha, agonisise această zestre în 148 de partide, în perioada 1993 – 2006.

Cum arată clasamentul marcatorilor la echipa națională

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei