Închide meniul

Regele din derby-ul Madridului! Sergio Ramos, bornă uluitoare în Real – Atletico. Ce performanțe are fundașul Los Blancos

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 12 decembrie 2020, 19:48

Regele din derby-ul Madridului! Sergio Ramos, bornă uluitoare în Real – Atletico. Ce performanțe are fundașul Los Blancos

captura foto Marca

Sergio Ramos deține recordul de apariții în derby-ul orașului Madrid

În această seară, Sergio Ramos își face apariția cu numărul 43 în derby-ul orașului, din postura de căpitan al lui Real Madrid. Totul a început atunci când Ramos a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Los Blancos împotriva Los Rojiblancos, într-o victorie cu 3-0 în timpul sezonului 2004/2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă deținerea recordului absolut de apariții, fundașul Realului a avut un adevărat impact asupra derby-ului în ultimii ani. Este singurul derby al unui oraș care s-a jucat și într-o finală Europeană. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în finala Ligii Campionilor și nimeni nu și-a lăsat o amprentă mai mare decât Sergio Ramos.

Sergio Ramos, cele mai importante momente în derby-ul Madridului

Totuși, momentul pentru care căpitanul lui Real va fi întotdeauna amintit va fi golul din minutul 93 pe care l-a înscris pe lângă actualul său coleg, Thibaut Courtois, în finala UEFA Champions League, din 2014, de la Lisabona.

Lovitura de cap a lui Sergio Ramos a salvat-o pe Real de la înfrângere și i-a ajutat pe Los Blancos să câștige al 10-lea trofeu Champions League.

Doar doi ani mai târziu, Ramos lovea din nou împotriva lui Atletico în finala de pe San Siro. Real Madrid a câștigat și atunci, Sergio reușind să înscrie și la penalty-uri.

Reclamă

Cel mai recent gol al său împotriva echipei conduse de Diego Simeone a fost tot un penalty, însă într-un alt colț de lume. În ianuarie 2020, în Jeddah, atunci când a condus-o pe Real Madrid către Supercupa Spaniei.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și