Închide meniul
VIDEO

„Regele” s-a întors „acasă”! Farul s-a antrenat la Istanbul pentru amicalul de lux cu Galatasaray. Gică Hagi a făcut spectacol pe teren

Dragoș Vasile Publicat: 3 septembrie 2021, 23:45

Reclamă
„Regele s-a întors „acasă! Farul s-a antrenat la Istanbul pentru amicalul de lux cu Galatasaray. Gică Hagi a făcut spectacol pe teren

Farul Constanţa va avea meci amical cu Galatasaray

Facebook Farul Constanţa

„Regele” Hagi s-a întors „acasă”! Farul s-a antrenat la Istanbul pentru amicalul de lux cu Galatasaray

Gică Hagi a revenit la Istanbul, unde va întâlni Galatasaray, echipa în tricoul căreia a scris istorie. Partida se va disputa duminică, de la ora 11 (ora României), iar jucătorii „Regelui” trag din greu la antrenamente. Alături de fotbalişti s-a pregătit şi „Regele”, care a făcut spectacol pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenții echipei au fost convocați la loturile naționale de juniori, tineret și seniori și nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toți ceilalți care vor face această deplasare”, a declarat Gică Popescu pentru site-ul Farului.

Ce a spus Gică Hagi despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, mijlocaşii lui Galatasaray

Farul va disputa un amical de lux cu Galatasaray. Hagi a făcut anunţul după FC U Craiova 1948 – Farul 1-1. Totuşi, „Regele” a evitat răspunsul când a fost întrebat despre posibilitatea ca Olimpiu Moruţan să poarte numărul 10.

„Avem meci amical cu Galatasaray duminica viitoare. Am dreptul să nu răspund, nu vreau să mă bag (n.r. – întrebat dacă ar fi bine ca Moruţan să poarte numărul 10). Le doresc baftă, sunt doi copii care au ajuns la un club enorm de mare şi le doresc să se impună. Sunt tineri şi trebuie să muncească să devină mai buni”, a spus Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și