Închide meniul

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! ”Sunt sută la sută”

Alexandra Costea Publicat: 19 octombrie 2024, 15:20

Reclamă
Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! ”Sunt sută la sută”

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo!

Doi jucători se întorc pe teren în derby-ul cu Dinamo - Profimedia

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Doi jucători importanți revin pe teren chiar înainte de partida împotriva ”câinilor roșii”. Cele două mari rivale își dau întâlnire duminică, 20 octombrie, de la ora 21.00. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se întâlnește cu campioana României în etapa cu numărul 13 din Liga 1.

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo!

În conferința de presă premergătoare derby-ului dintre alb-roșii și roș-albaștrii, Elias Charalambous a vorbit despre noi surprize. Antrenorul echipei patronate de Gigi Becali a anunțat revenirea pe teren a doi jucători importanți. Se pare că aceștia s-au refăcut după accidentările suferite și au mare șanse să se întoarcă pe teren chiar din această etapă.

Mai exact, cipriotul a anunțat revenirea lui Siyabonga Ngezana și a lui Adrian Șut. Ngezana s-a accidentat în septembrie, la echipa națională a statului Togo. Acesta a lipsit în ultimele 6 meciuri disputate de roș-albaștrii. În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica precizase că Ngezana va reveni în ”eternul derby”, iar Gigi Becali susținea că îl va menaja. Cu toate acestea, din lotul FCSB-ului vor lipsi Florin Tănase, care este accidentat din meciul cu Gloria Buzău.

„Jucătorii sunt bine, cu excepția lui Tănase, mai are nevoie de puțin timp. Ngezana și Șut sunt sută la sută. Ngezana va fi în lot. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, trebuie să ne bucurăm de atmosferă, la fel și în meciurile europene și în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin.

Reclamă
Reclamă

Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel. Știm că este un meci special pentru fanii noștri și vom juca pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoțiile și să fim bine pe teren. E normal ca jucătorii să aibă emoții, dar trebuie să le controleze și să dea tot ce au mai bun. Mă gândesc doar la meciul cu Dinamo, apoi mă voi gândi la Rangers. Vrem să le câștigăm pe ambele. Luăm totul pas cu pas”, a spus Elias Charalambous.

Un alt absent din lotul lui Charalambous este şi Mihai Lixandru. Numărul 16 al roş-albaştrilor va lipsi o perioadă îndelungată, după ce a suferit o accidentare la genunchi în deplasarea de la Salonic. Mijlocașul a fost operat şi se preconizează că va reveni pe teren abia peste 6 luni.

Dinamo n-a mai bătut-o pe FCSB în Liga 1 de 4 ani

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă

Dinamo se află pe locul 5 cu 18 puncte în clasamentul Ligii 1. Alb-roșiii au patru victorii, șase remize și două înfrângeri, după 12 etape disputate. În schimb, formația antrenată de Elias Charalambous a avut un start mai prost de sezon. Roş-albaştrii ocupă locul 7 cu 16 puncte. După 11 meciuri disputate, FCSB a consemnat patru câștiguri, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

În mai puțin de două săptămâni, cele două mari rivale îşi vor da din nou întâlnire, tot pe Arena Naţională. De data aceasta, derby-ul se va disputa în Cupa României, gazde fiind tot dinamoviştii.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

LIVE VIDEOBernadette Szocs/Sofia Polcanova – Izabela Lupulesku/Sabina Surjan joacă ACUM în AntenaPLAY. Luptă pentru finala la dublu!

16:38

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

16:16

„Chiar mă aşteptam să joc mai mult” Denis Alibec, mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională: „E decizia lui Mister”

16:05

Sepsi – UTA Arad, 18:15, LIVE TEXT. Ambele formaţii luptă pentru un loc în play-off

16:00

VIDEOBernadette Szocs – Charlotte Lutz LIVE VIDEO (19:20), în AntenaPLAY, în sferturi la Campionatul European Individual

15:44

Petrolul – CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru podium în Liga 1

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 6 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta”
Citește și