Închide meniul

Rivaldinho, drum liber către Universitatea Craiova. S-a despărţit oficial de fosta sa echipă, KS Cracovia

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 12:02

Rivaldinho, drum liber către Universitatea Craiova. S-a despărţit oficial de fosta sa echipă, KS Cracovia

Rivaldinho/ Hepta

  • Rivaldinho, tot mai aproape de Universitatea Craiova
  • Atacantul s-a despărţit oficial de KS Cracovia

Rivaldinho este tot mai aproape de Universitatea Craiova. Fostul atacant al lui Dinamo s-a despărţit oficial de KS Cracovia, formaţie pentru care a evoluat timp de două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho este ţinta celor de la Universitatea Craiova. Atacantul brazilian a mai evoluat în Liga 1 pentru Dinamo şi Farul, de la care pleca în 2020 în prima ligă poloneză.

Rivaldinho, tot mai aproape de Universitatea Craiova

Rivaldinho este liber de contract, după ce miercuri, echipa la care a evoluat timp de două sezoane, a oficializat despărţirea de jucător. KS Cracovia a făcut anunţul prin intermediul paginilor oficiale.

Reclamă

Brazilianul Rivaldinho, în vârstă de 27 de ani, părăsește cel mai vechi club sportiv din Polonia. Contractul a fost reziliat de comun acord. Rivaldo Vitor Mosca Ferreira Junior ni s-a alăturat în sezonul 2020/2021 de la Viitorul Constanța.

A contribuit la câștigarea Supercupei Poloniei și la accederea în semifinalele Cupei Poloniei. În total, a jucat 51 de meciuri (41 în Ekstraklasa, 6 în Cupa Poloniei și câte un meci în Europa League și Supercupa Poloniei). Rivaldinho, mulțumim pentru tot și mult succes în carieră”, a fost mesajul transmis de cei de la KS Cracovia.

Reclamă

În doi ani petrecuţi la formaţia poloneză, Rivaldinho nu a avut cel mai bun randament, marcând doar trei goluri, în 51 de partide. La KS Cracovia, fiul marelui Rivaldo a fost coleg cu românii Sergiu Hanca şi Cornel Râpă.

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova!

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii mai au de pus la punct ultimele detalii ale contractului atacantului de 27 de ani, care revine în România după doi ani.

Iniţial, fiul marelui Rivaldo a cerut un salariu lunar de 20.000 de euro, fiind dispus să accepte şi 15.000 de euro. Oltenii i-au oferit 10.000 de euro şi pare că acesta este salariul final pe care sud-americanul îl va avea la revenirea în Superliga.

Reclamă 4 / 0/3

Rivaldinho a evoluat în 23 de meciuri în toate competiţiile pentru Cracovia. El şi-a trecut în cont două goluri şi două pase decisive, în cele puţin peste 1000 de minute adunate.

De la Farul, Rivaldinho a plecat în august 2020, după un an şi jumătate. El a evoluat în 42 de partide în toate competițiile în tricoul negru-albastru, reușind să înscrie 15 goluri și să ofere două pase decisive. El a câştigat cu dobrogenii Cupa României.

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia

Sorin Cârțu e de părere că Universitatea Craiova nu poate să fie elimintă de Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League. Președintele oltenilor se gândește deja la următoarea adversară, Zorya Luhansk.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 2 preliminar al Conference League de FK Laci, locul 4 din Albania în acel moment. Acum, oltenii dau tot peste un adversar din Albania, Vllaznia.

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare. Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara.

Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respecți orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ. Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”