Închide meniul

România poate avea dueluri de cinci stele cu Argentina sau Brazilia în UEFA Nations League! Anunțul făcut de vicepreședintele UEFA

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 20:44 / Actualizat: 17 decembrie 2021, 22:33

România poate avea dueluri de cinci stele cu Argentina sau Brazilia în UEFA Nations League! Anunțul făcut de vicepreședintele UEFA

Doua amicale pentru naţionala României

Profimedia

România poate avea dueluri de cinci stele cu Argentina sau Brazilia în UEFA Nations League

Echipe din America de Sud vor disputa Liga Naţiunilor începând din 2024, a anunţat Zbigniew Boniek, vicepreşedintele UEFA, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zbigniew Boniek, vicepreşedintele UEFA, a anunţat asta vineri într-un interviu pentru ziarul polonez Meczyki. UEFA şi omologul său sud-american, CONMEBOL, „au discutat despre planuri comune” de a-şi uni forţele şi de a face din Liga Naţiunilor un turneu intercontinental.

Cele două confederaţii au creat un birou comun, cu sediul la Londra, pentru a-şi consolida relaţiile şi pentru a crea evenimente comune. Pe 1 iunie va fi organizat „Finalissima”, un afiş cu Argentina şi Italia, câştigătoare ai Cupei Americii şi, respectiv, ai Euro.

Înfiinţată în 2018, Liga Naţiunilor reuneşte până acum cele 55 de echipe naţionale ale asociaţiilor membre UEFA. Acestea sunt împărţite în patru divizii, care la rândul lor sunt împărţite în mai multe grupuri. Cele patru câştigătoare a grupelor din Divizia A se califică pentru Final Four, prima dintre care a fost câştigată de Portugalia în 2019, înainte ca Franţa să-şi pună numele pe lista de câştigători în acest an.

Naţionala României şi-a aflat adversarele din UEFA Nations League 2022-2023. Tragerea la sorţi a fost pe AS.ro

Tragerea la sorţi a grupelor UEFA Nations League 2022-2023 a fost LIVE pe as.ro, Antena Play şi observatornews.ro. „Tricolorii” au avut noroc și au picat cu adversari accesibili, Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru.

Reclamă

„Tricolorii” au fost repartizaţi în grupa B3.

România va disputa şase meciuri în Grupa din Nations League. Patru vor fi jucate în prima parte a lunii iunie, iar ultimele două, la finalul lui septembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și