Închide meniul

România U21 | Adrian Mutu a renunțat la Costache. Cine i-a luat locul în lotul pentru EURO 2021

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 5:13

Reclamă
România U21 | Adrian Mutu a renunțat la Costache. Cine i-a luat locul în lotul pentru EURO 2021

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Adrian Mutu, schimbare de ultim moment în lotul pentru EURO U21

Costache, în vârstă de 22 de ani, era unul dintre jucătorii de bază pentru Adrian Mutu. Jucătorul lui CFR Cluj a marcat golul calificării, în remiza 1-1 cu Danemarca, din ultimul meci al preliminariilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO U21 | Valentin Costache, înlocuit cu Adrian Petre

Costache este unul dintre cei trei jucători de la CFR care au aflat că au Covid-19, pe 12 martie. 

Mutu a sperat că acesta va fi testat negativ până la plecarea în Ungaria și l-a inclus în lotul pentru EURO U21. "Din păcate, situația lui Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, nu s-a ameliorat. Fotbalistul care a marcat golul decisiv de calificare la EURO a acuzat probleme medicale încă de la convocare, dar s-a sperat că starea lui de sănătate îi va permite să participe la Campionatul European", a transmis FRF.

Tricolorii vor face mâine deplasarea, iar locul lui Costache va fi luat de Adrian Petre. Acesta a fost unul dintre titularii echipei din 2019, care a ajuns până în semifinale la precedenta ediție a turneului final. 

De atunci, a trecut prin două transferuri ratate, la FCSB și la Cosenza. Petre, în vârstă de 23 de ani, a revenit la UTA, unde a înscris o dată în opt meciuri.

Reclamă

Programul României la EURO U21

România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Lotul României pentru EURO U21

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)

Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)

Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și