Închide meniul

România U23 – Australia U23 1-0 | Ionel Ganea şi-a criticat fiul, care a marcat golul victoriei: „Nu-i normal!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 0:02

România U23 – Australia U23 1-0 | Ionel Ganea şi-a criticat fiul, care a marcat golul victoriei: „Nu-i normal!

Facebook Echipa naţională a României

Ionel Ganea şi-a criticat fiul, care a marcat golul victoriei în România U23 - Australia U23

România U23 – Australian U23 este meciul care l-a făcut mândru pe Ionel Ganea, dar acesta nu a ezitat să îşi critice fiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U23 – Australia U23 1-0 | Ionel Ganea şi-a criticat fiul

George Ganea a reuşit singurul gol cu o execuţie superbă. El a preluat excelent mingea trimisă de colegul său de la Viitorul, Ciobanu, şi l-a lobat elegant pe portarul australian.

„Cred că a gândit bine faza golului, la fel și execuția. Și-a ales-o bine. Prestația lui, per total, a fost destul de bună. Nu-mi place însă că se relaxează după o reușită. Nu-i normal!

El trebuie să-și propună să marcheze și al doilea gol, și al treilea gol. Mai e un pic de lucru cu el, la partea de dorință”, a spus Ionel Ganea, pentru telekomsport.ro.

Naţionala olimpică a jucat două meciuri în cantonamentul din Spania. Ambele s-au terminat cu 1-0. Victoria cu Australia a venit după eşecul cu Mexic.

Reclamă

„Echipa nu a jucat atât de bine în repriza a doua, ne-am mulțumit cu 1-0. Adversarul a fost destul de bun, au jucat agresiv, am văzut răutate, dorință. Mi-au mai plăcut de la noi Ciobanu și cei din apărare”, a mai spus Ionel Ganea.

Lotul României U23 pentru cantonamentul din Spania

Programul României la Jocurile Olimpice

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și