Închide meniul

România U23 – Australia U23 1-0 | George Ganea a adus victoria cu o execuţie superbă. Mirel Rădoi l-a lăsat pe Nicolae Dică pe bancă

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 21:15 / Actualizat: 8 iunie 2021, 22:53

România U23 – Australia U23 1-0 | George Ganea a adus victoria cu o execuţie superbă. Mirel Rădoi l-a lăsat pe Nicolae Dică pe bancă

Facebook Echipa naţională a României

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

  • Naţionala olimpică, victorie la Marbella
  • România va juca în iulie la Tokyo

România U23 – Australia U23 1-0

Update 22:51: Final de meci la Marbella. După 0-1 cu Mexic, România U23 a câştigat cu acelaşi scor contra Australiei. Golul lui George Ganea din minutul 9 a decis partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22:46: Ricardo Grigore i-a luat locul căpitanului Marius Marin.

Update 22.34: Paşcau, intervenţie excelentă! A respins din picioarele unui adversar. Australia a scăpat doi contra unu către poarta României.

Reclamă

Update 22.33: Şut Octavian Popescu de la 15 metri. Mingea este deviată peste poartă.

Update 22:15: Ocazie Dulca! A fost blocat în momentul şutului.

Reclamă

Update: 22.07: Dragoş Nedelcu a primit cartonaşul galben,

Update 22.03: A început repriza secundă! Octavian Popescu, în locul lui Măţel.

Update 21:47: Pauză la Marbella! Micii tricolori sunt în avantaj, graţie golului reuşit de Ganea.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.39: Australienii au trimis un şut spre poarta lui Aioani, dar Paşcanu deviază în corner.

Update 21.30: Micii tricolori au creat o fază frumoasă. Ganea i-a pasat lui Dulca în careu, însă acesta a trimis un şut mult prea puternic.

Update 21.26: Deşi Mirel Rădoi a ajuns în cantonamentul României, Nicolae Dică a fost lăsat să conducă ultimul meci de pregătire de la Marbella. Secundul selecţionerului a fost principalul responsabil de cantonament, în timp ce Rădoi era ocupat cu amicalele cu Georgia, scor 1-2, şi Anglia, scor 0-1.

Update 21:08: GOOOL România! George Ganea l-a lobat excelent pe portarul adversar, în minutul 9, după o pasă excelentă, în spatele apărării, dată de un alt jucător al Viitorului, Ciobanu.

Update 21:03: Australienii au încercat să-l surprinsă pe Aioani. Şutul trimis de la aproape 40 de metri a trecut puţin peste poartă.

Update 21:00: A început meciul!

Reclamă

Update 19.55: Echipa de start a României U23 pentru meciul cu selecţionata similară a Australiei.

România U23, echipa de start pentru meciul cu Australia U23
Facebook FRF

Ştirea iniţială

România U23 – Australia U23 este ultimul amical de la Marbella pentru tricolori, care au mai jucat contra selecţionatei similare din Mexic.

În testul precedent, România U23 a cedat cu 1-0, la fel ca naţionala mare în amicalul cu Anglia. Nicolae Dică nu a fost îngrijorat pentru eşec.

„Jucătorii cu care am venit în acest moment aici nu fac parte din lotul pentru olimpiadă. Sunt jucători foarte tineri, jucători 2000-2002 născuţi, la care eu m-am gândit pentru campania următoare, cine va fi antrenor la echipa naţională de tineret să ştie că aceşti jucători au fost aici.

Am vrut ca jucătorii să nu aibă o vacanţă foarte lungă, să îi vedem pe jucătorii noi dacă pot face faţă la meciurile internaţionale la un nivel mai mare, ei fiind născuţi 2002-2001. Acesta a fost un obiectiv. Jucătorii pe care noi dorim să îi luăm la olimpiadă pe care îi avem în lot să vedem cum răspund la cerinţele noastre. Gândirea mea şi a lui Mirel este aceeşi despre fotbal.

Eu sper să obţinem o victorie în meciul cu Australia. Am spus după meciul cu Mexic că băieţii au avut o atitudine foarte bună, sunt mulţumit de acest lucru, îmi doresc mai mult pe faza ofensivă, să facem mai multe lucruri în ultimii 25 metri. Dacă vom reuşi mâne seară să câştigăm cu Australia îi voi felicita pentru ceea ce au făcut în această perioadă în cantonament”, a spus Dică, după meciul cu Mexic, pentru FRF TV.

De la Middlesbrough, Mirel Rădoi a călătorit direct în Spania pentru a fi alături de Nicolae Dică, cel care a condus până acum cantonamentul olimpicilor.

Lotul României U23 pentru cantonamentul din Spania

Programul României la Jocurile Olimpice

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY