Închide meniul

Ronald Koeman, înaintea şocului Barcelona – Bayern, din Champions League: „Mulţumită mie, avem un viitor”. Ce a spus despre umilinţa cu 2-8. „Este şansa să îi facem să sufere”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 17:46

Ronald Koeman, înaintea şocului Barcelona – Bayern, din Champions League: „Mulţumită mie, avem un viitor. Ce a spus despre umilinţa cu 2-8. „Este şansa să îi facem să sufere

Barcelona a suferit o umilinţă cu Bayern

Colaj Profimediaimages

Gruparea blaugrana trebuie să se descurce fără Lionel Messi împotriva campioanei Germaniei. Va lipsi şi Martin Braithwaite, cel care va fi operat la genunchiul stâng şi va lipsi cel puţin trei luni. Koeman ştie că trebuie să găsească soluţii pentru a rămâne cât mai mult pe banca Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman a prefaţat Barcelona – Bayern, din grupele Champions League

Ştim că Bayern este o echipă grozavă, cu jucători care au o mare calitate individuală şi sunt extrem de experimentaţi. Ne dorim să fim cât mai mult în această competiţie şi vom juca pe teren propriu. Vom încerca să obţinem un rezultat bun.

Ştim că au fost schimbări importante în lot, avem nevoie de timp, dar în acelaşi timp este cunoscut faptul că nu-ţi oferă nimeni timp în fotbal. Urmează un meci interesant, din care putem trage concluzii. Dacă putem câştiga? Nu este ceva ce putem spune acum„, a declarat Ronald Koeman, citat de mundodeportivo.com.

Olandezul a avut şi o reacţie surprinzătoare, care a făcut imediat înconjurul lumii.

Mulţumită mie, Barcelona are viitor. Am spus asta pentru că toată lumea ştie că sunt un antrenor care le oferă oportunităţi tinerilor jucători. Nu ştiu dacă era aşa şi cu alţi jucători. Atât am avut de zis. Sunt un antrenor care vrea tot binele clubului„, a precizat tehnicianul Barcelonei.

Reclamă

Catalanii nu au uitat de eşecul umilitor suferit în faţa lui Bayern, în ultimul meci direct. Barcelona a pierdut cu 2-8, Coutinho şi Muller fiind autorul unei „duble”.

Sunt mulţi jucători care au suferit mult în acea seară. Este o şansă să ne luăm revanşa. Pentru ceilalţi, este o şansă să o facem pe Bayern să sufere. Putem face asta, este vorba doar despre a găsi formula câştigătoare„, a spus Koeman.

Meciul dintre Barcelona şi Bayern va putea fi urmărit marţi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Din Grupa E mai fac parte Benfica şi echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și