Închide meniul

Ronaldo, plictisit de fotbalul fără fani! "Îmi place când oamenii îl huiduie pe Cristiano!" Pe Messi, îl contestă brazilienii de la Santos

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 17:42

Ronaldo, plictisit de fotbalul fără fani! "Îmi place când oamenii îl huiduie pe Cristiano!" Pe Messi, îl contestă brazilienii de la Santos

profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au fost adversari după doi ani, în Champions League

  • Cristiano Ronaldo, plictisit de fotbalul din pandemie
  • Lionel Messi, contestat de clubul lui Pele

Ronaldo crede că fotbalul fără fani este plictisitor şi ciudat. Culmea, cel mai mult îi lipsesc suporterii care îl contestau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo: "Să joc pe un stadion gol este plictisitor"

"Să joc pe un stadion gol este plictisitor, în opinia mea. Respectăm protocul, sănătatea este cea mai importantă, dar nu îmi place. O fac pentru că iubesc fotbalul, asta este pasiunea mea. Joc pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei, pentru fani, dar nu îmi place. Este atât de ciudat!

Îmi place când oamenii îl huiduie pe Cristiano. Când ating mingea, aud `uuuu`, dar nu mai am parte de asta. Când merg în alte ţări şi oamenilor le place de alţi jucători, aud `uuuu`. Mă motivez cu asta!

Reclamă

Sper ca în 2021 să se schimbe regulile astea", a spus Ronaldo, la o conferinţă organizată cu ocazia galei Globe Soccer Awards, la care l-a avut alături de polonezul Lewandowski.

Reclamă

Portughezul a fost desemnat fotbalistul secolului, în Dubai, unde l-a învins pe Messi. Argentinianul ar putea pierde şi recordul istoric pe care tocmai l-a bătut. 

Recordul lui Lionel Messi, contestat de Santos

Brazilienii de la Santos spun că Pele a rămas jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club. Lionel Messi l-a depăşit pe brazilian, în această săptămână, în meciul din La Liga, cu Valladolid.

Messi a ajuns la 644 de goluri în tricoul Barcelonei. Santos a emis însă un comunicat în care susţine că lui Pele nu i-au fost recunoscute 448 de goluri, scrie besoccer. În acest caz, Messi ar trebui să ajungă la 1.091 de goluri ca să fie mai bun decât Pele!

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, învoit de Barcelona

Lionel Messi a mers în Argentina, la Rosario, pentru a sărbători Crăciunul alături de rudele sale. El a plecat direct după meciul cu Valladolid, cu un avion privat. Starul Barcei ar fi trebuit să revină în Spania pentru partida de campionat, de marţi, cu Eibar.

El a primit însă permisiunea de a-şi prelungi vacanţa. Şefii de pe Camp Nou au invocat o problemă medicală, la gleznă. Messi ar trebui să se prezinte miercuri la echipă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!