Închide meniul

S-a aflat câți bani câștigă Ianis Hagi din contractele de publicitate! Suma fabuloasă încasată, anual, de vedeta lui Rangers

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 septembrie 2021, 19:11

S-a aflat câți bani câștigă Ianis Hagi din contractele de publicitate! Suma fabuloasă încasată, anual, de vedeta lui Rangers

Ianis Hagi s-a accidentat la finalul lunii ianuarie

Profimedia

Ianis Hagi lucrează cu „giganți” precum Nike, Pepsi sau Gillete. În total, acesta adună 140.000 de euro anual din contractele de publicitate, potrivit playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, venit fabulos din contractele de publicitate

Cel mai mare contract al lui Ianis este semnat cu Nike, care îi plătește anual 100.000 de euro fotbalistului român. Contractul dintre cele două părți a fost semnat în 2016 și va expira în 2022.

Din contractul cu Gillette, Ianis câștigă 15.000 de euro anual. Pepsi îi plătește și ea 25.000 de euro pe an fiului lui Gică Hagi.

Pe lângă contractele de publicitate, Ianis Hagi mai are o remunerație de 1,2 milioane de lire sterline pe an, reprezentând salariul său de la Rangers.

Ianis Hagi, aproape de o mare echipă

Fiind tot mai folosit de Steven Gerrrard la Rangers, mijlocașul a intrat în atenția italienilor de la AS Roma. Ilie Dumitrescu, un apropiat al lui Ianis și Gică Hagi, anunță că acesta este pe lista mai multor cluburi din fotbalul mare.

Reclamă

„Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă. Trebuie să îmbunătățească anumite zone.

Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator și a și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care îl va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important pentru că nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante. Dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a spus Ilie Dumitrescu, anunţă digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și