Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei: „Este urmărit de cluburi importante”. Unde ar putea să ajungă fiul Regelui Hagi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 10:59

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei: „Este urmărit de cluburi importante. Unde ar putea să ajungă fiul Regelui Hagi

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

  • Ianis Hagi, aproape de transferul carierei
  • Unde ar putea ajunge fotbalistul lui Rangers

Ianis Hagi este aproape de transferul carierei. S-a impus la Glasgow Rangers, în Scoţia şi este foarte aproape de a face un pas important în campionatele mari ale Europei. În ultimele zile, s-a spus că Jose Mourinho îl vrea la AS Roma, în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de o mare echipă

Fiind tot mai folosit de Steven Gerrrard, mijlocașul a intrat în atenția italienilor de la AS Roma. Ilie Dumitrescu, un apropiat al lui Ianis și Gică Hagi, anunță că acesta este pe lista mai multor cluburi din fotbalul mare. „Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă. Trebuie să îmbunătățească anumite zone.

Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator și a și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

Reclamă

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care îl va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important pentru că nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante. Dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a spus Ilie Dumitrescu, anunţă digisport.ro.

Ianis Hagi, anunţ despre viitorul său

Inclusiv fotbalistul în vârstă de 22 de ani a vorbit despre un eventual transfer în Serie A, la AS Roma. Capitolinii ar oferă 20 de milioane de euro scoţienilor în schimbul lui Ianis. „Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer.

Reclamă

Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun.

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers”, a spus Ianis Hagi, într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente de groază la Udinese - AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat
Serie A • 21:27
Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar
Liga 1 • 12 apr., 21:10
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar: „De ce nu vă puneți întrebarea asta?”
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”
Promisiunea pe care i-a făcut-o Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali
Liga 1 • 8 apr., 8:49
Promisiunea pe care i-a făcut-o Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali. Ce vrea să facă, dacă FCSB va câştiga titlul
Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali: "A ajuns la un alt nivel. Citește bine jocul din fotoliu"
Liga 1 • 7 apr., 21:37
Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali: „A ajuns la un alt nivel. Citește bine jocul din fotoliu”