Închide meniul

S-au sacrificat pentru calificare! Cei de la Chorley au dormit pe teren înainte de super-victoria cu Derby County. ”A fost un coșmar”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 18:37

S-au sacrificat pentru calificare! Cei de la Chorley au dormit pe teren înainte de super-victoria cu Derby County. ”A fost un coșmar”

profimediaimages

Cei de la Chorley au avut probleme cu gazonul în noaptea dinaintea meciului cu Derby County

Chorley a bătut-o cu 2-0 pe Derby County, echipa lui Wayne Rooney. Golurile au fost marcate de Hall și Calveley în minutele 10 și 84, dar eroul necunoscut al zilei a fost îngrijitorul terenului de la Chorley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben le-a povestit jurnaliștilor că a petrecut toată noaptea într-un cort pe gazon pentru a se asigura că, în ciuda frigului nimicitor, meciul se va desfășura fără probleme.

”A fost un coșmar…generatorul s-a stricat…mă credeți sau nu, omul care a reparat generatorul a venit chiar de la Derby”, a declarat Ben.

Jucătorii lui Chorley au cântat hitul lui Adele după super victoria cu Derby County

Chorley, echipă din liga a şasea din Anglia, a sărbătorit cum se cuvine calificarea în şaisprezecimile Cupei Angliei. Jucătorii au cântat în vestiar o celebră melodie a lui Adele.

Reclamă

Chorley a bătut-o azi cu 2-0 pe Derby County, echipa lui Wayne Rooney, iar în vestiar a răsunat super-hitul lui Adele, "Someone Like You", într-o variantă inedită.

Eroii celor de la Chorley au fost Hall şi Calveley, care au marcat cele două goluri, în minutele 10 şi 84. Echipa nu merge însă senzaţional în campionat, fiind pe locul 10, din 22 de echipe.

Recorduri din Cupa Angliei

Cupa Angliei este cea mai veche competiţie fotbalistică din istorie. Arsenal este echipa care şi-a adjudecat cele mai multe trofee (14), fiind urmată de Manchester United (12) şi de Chelsea (8).

Reclamă 4 / 0/3

Tottenham (8), Liverpool şi Aston Villa (7), Newcastle şi Manchester City (6) sunt şi ele pe lista celor mai performante echipe din competiţia înfiinţată în sezonul 1871-1872.

  • Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Chorley - Derby County 2-0
  • Gazdele au avut probleme în noaptea de dinaintea meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și