Închide meniul

S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României. Astra – Dinamo, Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii Tg. Jiu, meciurile din "careul de aşi"!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2021, 7:44

S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României. Astra – Dinamo, Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii Tg. Jiu, meciurile din "careul de aşi"!

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Dinamo, printre echipele calificate în semifinalele Cupei

Meciurile din semifinalele Cupei României

UPDATE:  Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii Tg. Jiu, a doua semifinală a Cupei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Astra Giurgiu – Dinamo, prima semifinală a Cupei

UPDATE: A început tragerea la sorţi.

Jocurile din cadrul semifinalelor se stabilesc prin tragere la sorți, iar echipele participante au fost repartizate într-o singură urnă. Meciurile se vor desfăşura în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a manşei tur. 

În "sferturi", Dinamo a învins-o cu 3-1 pe Dunărea Călăraşi, iar Astra a trecut la scor de neprezentare de Petrolul. Universitatea Craiova a câştigat la limită confruntarea cu Chindia Târgovişte (1-0), în timp ce Viitorul Pandurii Tg. Jiu a eliminat-o pe Universitatea Cluj (3-1) în duelul echipelor din Liga 2.

Reclamă

Meciurile tur din semifinalele Cupei României se vor disputa în perioada 13-15 aprilie, iar cele din retur vor avea loc în perioada 11-13 mai.

Dinamo a rămas fără antrenor chiar înaintea tragerii la sorţi

Jerry Gane şi-a dat demisia de la Dinamo, după înfrângerea cu FC Argeş. Antrenorul a luat decizia imediat după meci.

"Un rezultat greu de gestionat. A fost ultimul meci. Eu mă opresc aici. E un moment, e nevoie de o schimbare. Am încercat în permanenţă. Rămân importante punctele. Imediat după meci, le-am transmis băieţilor. Dacă azi câştigam, da, rămâneam. Eu am făcut tot ce puteam.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să fac tot ce am putut. Rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au fost supăraţi, nu am vorbit cu cei din DDB. Cine va veni, va aduce un alt suflu. Eu mi-am asumat când am venit că este o situaţie dificilă. Sunt rezultate care nu mă mulţumesc. Şi eu am trecut prin multe. Respect pentru cei din DDB şi pentru suporteri. Asta e viaţa antrenorului. Sunt multe de spus, dar e nevoie de o schimbare", a spus Jerry Gane.

Jerry Gane a devenit antrenor principal la Dinamo în decembrie, după ce Cosmin Contra a decis să plece din cauza promisiunilor încălcate de Cortacero&co. Tehnicianul a bifat 18 meciuri, în care echipa a adunat șapte victorii, trei remize și opt înfrângeri.

În urma înfrângerii cu FC Argeş, Dinamo a rămas pe locul 14, cu 27 de puncte. În următoarea etapă, "roş-albii" au meci cu Poli Iaşi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și