Închide meniul

"Să îl suspende pe derbedul ăla!" Dumitru Dragomir vrea ca Demba Ba să plătească pentru scandalul de rasism de la Paris

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 9:12

"Să îl suspende pe derbedul ăla!" Dumitru Dragomir vrea ca Demba Ba să plătească pentru scandalul de rasism de la Paris

profimediaimages

Demba Ba a fost liderul "revoltei" contra lui Sebastian Colţescu la Paris

Scandalul a pornit în minutul 14 al meciului dintre PSG şi Başakşehir, când arbitrul de rezervă, Sebastian Colţescu, i-a cerut lui Ovidiu Haţegan să îl elimine pe "ăla negru".  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel indicat, Pierre Webo, a protestat, dar cea vehementă reacţie a fost cea a lui Demba Ba.

Dumitru Dragomir: "Să îl suspende pe derbedul ăla!"

"Derbedeul acela care a făcut tot acel scandal trebuie să fie suspendat. Demba Ba, el a făcut tot scandalul ăsta ca să ascundă prestația lui proastă și a dat-o pe Colțescu. Cum să îi spună? Porumbel vopsit? Era altceva! Te supărai dacă îi spunea cum i se spunea lui Rică Răducanu. 

Ăsta de la centru (n.r. Ovidiu Haţegan) ce vină are? Eu zic că ei nu au nicio vină. A fost o comunicare nefericită, dar cum putea să îi spună? Dacă într-un grup e unul negru și ăla face…? E normal. Zici: 'Ăla negru a făcut-o'. Trebuia să spună mai încet", a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

Demba Ba: "Câteva cuvinte au ajuns normale"

Senegalezul a vorbit la telefonul cu Sebastian Colţescu, dar a negat că s-ar fi împăcat cu acesta.

Reclamă

”Din păcate, câteva cuvinte au ajuns normale. Le-am spus și colegilor mei: 'Nu știți prin ce am trecut când am crescut, pentru că nu sunteți negri'. La Paris, a fost o decizie comună să nu mai jucăm”, a fost explicația lui Demba Ba.

”Jos pălăria pentru cei de la PSG”, a mai declarat jucătorul în vârstă de 35 de ani al lui Başakşehir, care însă s-a simțit deranjat de atitudinea lui Thomas Tuchel. Antrenorul campioanei Franței i-ar fi zis unui jucător de-al său să nu se implice în dispută.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Incidentul de rasism a avut loc la meciul PSG-Başakşehir
  • Sebastian Colţescu, acuzat de turci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și