Închide meniul

Să-l facem fericit pe Dan! Un fost jucător de la Hamburg, aproape de CFR Cluj. Fundașul a fost refuzat de Dinamo

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 noiembrie 2020, 16:35

Să-l facem fericit pe Dan! Un fost jucător de la Hamburg, aproape de CFR Cluj. Fundașul a fost refuzat de Dinamo

profimediaimages

Dan Petrescu a cerut insistent mai mulți jucători în apărare

Leo Lacroix este un fundaș care a fost refuzat de Dinamo, dar are acum bilet de avion rezervat pentru a veni să dea probe la CFR. Elvețianul este așteptat joi în România și rămâne de văzut dacă se va integra în echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce campioana s-a despărțit anul trecut de Kevin Boli, tehnicianul a tot făcut apel pentru a primi doi fundași centrali de calitate.

Leo Lacroix, aproape de CFR Cluj

În afară de transferul lui Ben Youssef, formația din Gruia continuă să caute apărători. Lacroix ar fi fost deja în probe și ar fi fost refuzat și de un număr de echipe din Anglia, scrie GSP.

Elvețianul a jucat ultima oară la echipa a doua a lui Saint Etienne care evoluează în liga a patra din Franța.

Reclamă

El are câteva nume destul de sonore în CV-ul său: Hamburg, Basel, Sion.

Lacroix a fost propus și la Swansea în perioada de mercato care s-a încheiat, dar nici măcar nu a ajuns să dea probe. Nottingham Forrest și Middlesbrough l-au refuzat și ele pe fundaș.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și