Închide meniul
EXCLUSIV

„Să se mute la mănăstire!” Olimpiu Moruţan, apărat după atacurile lui Gigi Becali. „E deplasat să-l iei la trântă după un meci!”

Mihai Ispas Publicat: 16 iulie 2021, 16:48

Reclamă
„Să se mute la mănăstire! Olimpiu Moruţan, apărat după atacurile lui Gigi Becali. „E deplasat să-l iei la trântă după un meci!

Olimpiu Moruţan, salariu de 7 ori mai mare la Galatasaray decât la FCSB

Hepta

Olimpiu Moruţan a fost sfătuit de Gigi Becali să se mute din Pipera pentru că asta i-ar afecta evoluţiile. Valeriu Iftime i-a sărit în apărare şi l-a ironizat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, apărat după atacurile lui Gigi Becali

„Să se mute la mănăstire, să stea acolo în ascultare şi în tihnă. Fotbaliştii sunt fotbalişti, trebuie respectaţi pentru ceea ce fac şi trebuie ajutaţi să facă mai mult, e nevoie de această ştiinţă de ocrotire a valorilor.

Ţin la Moruţan ca la un copil talentat, nu doar ca la un jucător la care am procente. Face o mare greşeală. Sigur, asta este până la urmă atitduninea domnului Becali. Să-l iei la trântă pentru un meci, e o chestiune deplasată. Îl lauzi pe altul tot după un meci, că nu mai iese din echipă, iar este o greşeală (n.r. Cordea). O becaliadă! Nu e deloc aşa, e primul meci.

Talent precum Moruţan, Tănase sau Popescu… ăştia sunt rar de găsit, trebuie crescuţi că răbdare şi cu multă atenţie. Cred foarte mult că Moruţan este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului nostru. Are nevoie de o conjunctură bună ca să-şi arate valoarea. E un fotbalist valoros şi pentru echipa naţională”, a declarat Valeriu Iftime pentru AntenaSport.

Gigi Becali l-a criticat pe Moruţan după Botoşani – FCSB 0-0

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii 1. Astăzi, Becali l-a criticat dur pe Moruţan. I-a reproşat inclusiv locul în care s-a mutat.

Reclamă

„El nu face nici 200.000 de euro la cum a jucat aseară. Eu voiam 20 de milioane. Se întâmplă când tu te apuci să driblezi la mijlocul terenului şi nu ai nicio realizare. Să te muţi la Domneşti, nu la Pipera. Dacă stai la Pipera, nu mai ştii sa joci fotbal.

El e baiat cuminte, dar oricât ar fi de cuminte, la Pipera nu joacă bine. Moruţan nu are cum să uite fotbalul, nu-l lasă talentul. I-am spus impresarului să-i zică să se mute la Domneşti”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Olimpiu Moruţan a jucat meciul 101 la FCSB

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul cu Botoşani a fost cel cu numărul 101 pentru Moruţan la FCSB. În total, el a marcat până acum 13 goluri şi a dat 30 de pase de gol pentru roş-albaştrii.

Moruţan încă nu a debutat la naţionala de seniori, dar are 6 goluri la reprezentativele U19 şi U21, pentru care a jucat 22 de meciuri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și