Închide meniul
Video

„Să vin cu tibiile pline de sânge!” Fiul lui Daniel Prodan, dezvăluiri copleşitoare la 7 ani de la moartea tatălui său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 noiembrie 2023, 21:59

Reclamă

Daniel Prodan

Fiul lui Daniel Prodan a făcut dezvăluiri copleşitoare la 7 ani de la moartea tatălui său. Sunt 7 ani fără „tătuca” Prodan. Fiul Răzvan e ca un adevărat nepot pentru legendele „Generației de Aur”. Iar el visează să joace la mondial, ca tatăl lui. Răzvan Prodan nu va uita toată viaţa cel mai important sfat primit de la tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Prodan are 24 de şi joacă fundaş, ca şi tatăl său. Prodan Junior evoluează în Liga 3, la CSM Satu Mare.

Fiul lui Daniel Prodan, dezvăluiri copleşitoare la 7 ani de la moartea tatălui său

Să vin cu tibiile pline de sânge, adică să dau totul pe teren. Să nu renunţ niciodată, să fiu un adevărat spartan pe teren„, a spus Răzvan Prodan.

Răzvan s-a născut la Glasgow şi e fundaş la Satu Mare, de unde a plecat în fotbalul mare tatăl Didi Prodan.

„Mi-ar plăcea să joc la Mondiale. Deocamdată e dificil, dat sper. Visul meu este să ajunfg să îmi depăşesc tată din punct de vedere sportiv„, a mai spus Răzvan Prodan.

Reclamă

Tot oraşul l-a primit acasă pe Didi Prodan dupa Mondialul american. „Când a venit acasă după Campionatul Mondială cum s-a strâns tot oraşul la el la bloc. A aruncat cu un tricou aşa pe geam„, a mai spus fiul lui Daniel Prodan.

La Muzeul Fotbalului, Răzvan a găsit şi apărătorile tatălui său. Are şi el la fel. „Colegii în continuare mă iau la mişto, că mă duc la Jandarmerie cu astea, la intervenţie„, a mai spus Răzvan Prodan.

Hagi, Popescu si Iordănescu l-au convocat pe Razvan Prodan şi la meciul de retragere al „Generatiei de Aur”. „Trebuie să te mândreşti cu unchi de genul (n.r. – dacă îi simte ca nişte unchi)”, a mai spus Răzvan Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 24 de ani, Răzvan Prodan joacă la CSM Satu Mare.

Pe 23 martie, Daniel Prodan ar fi împlinit 51 de ani. Foştii colegi din naţională nu l-au uitat. Poat cel mai emoţionant mesaj l-a dat Gică Popescu.

Al șaptelea an în care nu-l pot suna pe Didi să-i urez „La mulți ani!”… E greu să pierzi atât de neașteptat un asemenea coleg și prieten, însă mereu o să mi-l aduc aminte ca în această poză, sărind de bucurie. Sper că zâmbește și acum, de acolo de sus, când vede că oamenii care l-au avut alături nu l-au uitat.

Cum am spus-o și atunci, când Didi a plecat dintre noi, Generația de Aur joacă în minus, dar joacă pentru el„, a fost mesajul postat de Gică Popescu pe contul său de Facebook.

Didi Prodan a încetat din viaţă la vârsta de 44 de ani, pe 16 noiembrie, după ce a suferit un infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Pentru naţionala României, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide, marcând un gol. După retragerea din activitatea de jucător, Prodan a activat ca oficial la mai multe cluburi şi la Federaţia Română de Fotbal. La FRF, el a fost director sportiv al loturilor de juniori. În martie 2014, după o acţiune a naţionalei under 17, între directorul sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, Daniel Prodan, şi conducerea federaţiei s-a iscat un conflict, în urma căruia fostul fundaş al Stelei a fost demis.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și