Închide meniul

Sadio Mane s-a înţeles cu Bayern Munchen! Cât va primi Liverpool în schimbul senegalezului

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 18:16

Sadio Mane s-a înţeles cu Bayern Munchen! Cât va primi Liverpool în schimbul senegalezului

Sadio Mane s-a înţeles cu Bayern Munchen

Sadio Mane, într-o partidă pentru Liverpool/ Profimedia

  • Sadio Mane s-a înţeles cu Bayern Munchen
  • Liverpool va primi 40 de milioane de euro în schimbul senegalezului

Sadio Mane a ajuns la o înţelegere cu Bayern Munchen, pentru un transfer în Germania. Liverpool, echipa pentru care Mane a evoluat timp de 6 sezoane, va primi în schimbul său 40 de milioane de euro, anunţă presa din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane o va părăsi pe Liverpool, după 6 ani. Senegalezul evolua din iulie 2016 pentru „cormorani”, când era transferat de la Southampton. Mane şi-a exprimat dorinţa de a o părăsi pe Liverpool în această pauză competiţională, dând curs ofertei de la Bayern Munchen.

Sadio Mane s-a înţeles cu Bayern Munchen

Sadio Mane a ajuns la un acord verbal cu oficialii lui Bayern, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani ar urma să semneze un contract valabil pe trei sezoane cu formaţia campioană din Bundesliga.

Reclamă

În schimbul lui Sadio Mane, Liverpool va primi 40 de milioane de euro. Pentru început, „cormoranii” vor primi 32 de milioane, la care se vor mai adăuga alte 8, în funcţie de anumite criterii, anunţă The Sun.

Reclamă

Sadio Mane este aşteptat să efectueze vizita medicală pentru Bayern săptămâna viitoare. În primă fază, Liverpool a refuzat două oferte venite din partea lui Bayern pentru Mane. Însă, oficialii bavarezi au forţat transferul senegalezului de 30 de ani, ajungând la o înţelegere cu şefii de pe Anfield după o vizită în Anglia.

În tricoul lui Liverpool, Sadio Mane a câştigat tot ce se putea câştiga. A devenit campion în Premier League, în 2020, şi a cucerit Champions League în 2019, după o finală cu Tottenham. La acestea se mai adaugă şi Cupa Angliei şi Cupa Ligii, trofee câştigate anul acesta, după finale spectaculoase, terminate la loviturile de departajare cu Chelsea.

Pe de altă parte, Sadio Mane a avut rezultate notabile şi alături de naţionala Senegalului. Mane a cucerit Cupa Africii anul acesta, după o finală câştigată în faţa Egiptului, condus de Mo Salah.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool

Liverpool i-a găsit deja înlocuitor lui Sadio Mane. Darwin Nunez (22 ani) a fost prezentat oficial de „cormorani”. Gruparea de pe Anfield a organizat o prezentare de cinci stele pentru noul star ajuns sub comanda lui Jurgen Klopp. În urma transferului, Benfica a dat un „tun” financiar de 100 de milioane de euro.

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!