Închide meniul

Salariul fabulos pe care i l-a pregătit PSG lui Lionel Messi. Ce gest va face Neymar pentru a juca alături de prietenul său

Reclamă

Publicat: 6 august 2021, 16:33

Salariul fabulos pe care i l-a pregătit PSG lui Lionel Messi. Ce gest va face Neymar pentru a juca alături de prietenul său

Salariul fabulos pe care i-l oferă PSG lui Lionel Messi pentru a juca din nou alături de Neymar

profimedia

Lionel Messi s-a despărţit după 21 de ani de Barcelona. PSG este favorită în cursa pentru a obţine semnătura starului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul fabulos pe care i l-a pregătit PSG lui Lionel Messi

Francezii i-ar fi transmis deja o ofertă cu un salariu fabulos: 50 de milioane de euro pe an, până 2024. Asta susţine jurnalistul Nicolo Schira. Suma este dublă faţă de cea acceptată de Messi pentru a semna prelungirea cu Barcelona!

Nicolo Schira a mai scris că Neymar şi Di Maria încearcă să-l convingă pe Messi să vină la Paris.

Potrivit celor de la Transfer News Live, Neymar ar fi promis că îi cedează lui Messi tricoul cu numărul 10. Cei trei s-au întâlnit în urmă cu doar câteva zile la Ibiza, în vacanţă.

Reclamă

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona

Jurnaliştii brazilieni de la TNT Sports au pus, pe reţelele de socializare, o imagine cu Messi fiind îmbrăţişat de Neymar. Aceasta a fost însoţită de mesajul: „Vai, inima mea!” Chiar Neymar a avut o reacţie la postare şi a apreciat postarea. Totul s-a întâmplat la câteva minute după ce Barcelona a anunţat că îşi pierde căpitanul!

Neymar tocmai se întâlnise cu Messi în Ibiza, la o petrecere. Angel Di Maria i-a dat de gol pe contul său de Instagram. A făcut publică o imagine în care mai apar Marco Verratti și Leandro Paredes.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Ángel Di María (@angeldimariajm)

Gică Hagi crede că Lionel Messi va juca la PSG

Gică Hagi a reacționat la știrea momentului în fotbalul mondial. Regele e de părere că plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona va lăsa un gol imens.

„În viaţă ni se arată că toţi suntem trecători. Din păcate nu s-a putut din punct de vedere financiar. Practic el va lăsa un gol imens pentru că a fost un jucător imens, unic. Va lăsa un gol cum a lăsat Johan Cruyff”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Gică Hagi consideră că doar două echipe pot să emită pretenții la semnătura lui Messi. În opinia Regelui, Manchester City și PSG sunt favorite să dea lovitura verii.

„A marcat o epocă în fotbalul mondial, a reprezentat şi reprezintă un mare jucător. Cred că la echipa la care va ajunge va juca foarte bine. Va ajunge la City sau la Paris, undeva unde să îi placă, să joace un fotbal ofensiv. E curios unde va merge. Cred că PSG”, a mai spus Gică Hagi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și