Închide meniul
Video

Sarina Wiegman, fascinată de victoria jucătoarelor ei în Finalissima. Ce a declarat antrenoarea care a scris istorie pe banca Angliei

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2023, 11:06

Reclamă

Sarina Wiegman, fascinată de victoria jucătoarelor ei în Finalissima

Sarina Wiegman în timpul Finalissima 2023 / Colaj Profimediaimages

Sarina Wiegman s-a declarat fascinată de victoria jucătoarelor ei în Finalissima. Antrenoarea în vârstă de 35 de ani a scris istorie pe banca naţionalei de fotbal feminin a Angliei. La opt luni după ce declanşat nebunia pe străzi după primul titlu european, Wiegman şi fetele ei au dat o nouă lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia s-a impus la lovituri de departajare în duelul cu Brazilia, din Finalissima 2023. Meciul a fost în exclusivitate pe AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Sarina Wiegman, fascinată de victoria jucătoarelor ei în Finalissima

Anglia şi Brazilia au oferit un show total pe Wembley şi exclusiv în AntenaPLAY. Gazdele au deschis scorul în prima repriză prin Toone. Când totul părea să se termine după 90 de minute, Brazilia a egalat în prelungirile meciului, iar câştigătoarea a fost decisă după executarea loviturilor de departajare.

A fost o noapte foarte interesantă, la sfârşit. Cred că am jucat foarte bine în prima repriză. Am avut multă posesie, ne-am creat multe ocazii, am marcat un gol incredibil şi am sperat să mai înscriem şi altele.

În a doua repriză au revenit la 4-4-2 şi au pus presiune, ne-am chinuit, am încercat să avem posesia mingii. Am primit un gol, ceea ce se poate întâmpla.

Reclamă
Reclamă

Cred că echipa s-a descurcat foarte bine. Am mers înainte şi a trebuit să ne descurcăm cât mai bine cu putinţă la loviturile de departajare, ceea ce am şi făcut. Ne-a ajutat atmosfera. Au fost 83.000 de oameni care ne-au încurajat.

La urma urmei, sunt foarte mulţumită de penalty-uri. Am mai trecut prin momente grele, dar niciodată nu am ajuns la lovituri de departajare într-o asemenea atmosferă„, a declarat Sarina Wiegman, potrivit dailymail.co.uk.

Antrenoarea din Olanda a remarcat-o pe Chloe Kelly, cea care a înscris golul victoriei de la punctul cu var.

Reclamă

S-a descurcat foarte bine, nu? I-am spus și ei. Până la urmă, este vorba de echipă, dar a fost chiar frumos. Acum a marcat în momentele finale, aşa a fost şi la EURO. Asta arată foarte bine!„, a mai spus selecţionera Angliei.

Jucătoarele din naţionala Angliei au fost în culmea fericirii după ce au primit medaliile de aur, dar şi trofeul Finalissima 2023. Aceastea au declanşat fiesta chiar pe gazon, în faţa celor peste 80.000 de fani.

Cine este Chloe Kelly, eroina Angliei din Finalissima

Chloe Kelly a executat penalty-ul decisiv în duelul cu Brazilia, și astfel Anglia s-a impus cu 4-2 și a câștigat Finalissima 2023. Britanica evoluează la Manchester City, și a reușit să fie din nou decisivă pentru echipa națională, după ce în urmă cu opt luni, stabilea scorul final și din finala Campionatului European.

Imediat după ce a marcat golul decisiv în Finalissima, Chloe Kelly s-a declarat extrem de bucuroasă de reușita echipei sale naționale. Aceasta a mai dezvăluit ce tactică a abordat pentru a intimida portarul Braziliei.

Am privit în ochi portarul și m-am gândit că voi înscrie. Este minunat să revenim pe Wembley, în fața fanilor noștri. Au fost grozavi în seara aceasta.

Sunt ca acasă aici. Este minunat să ma întorc aici. Fetele au reușit ă performanță incredibilă și mergem înainte după acest succes. Am fost nerăbdătoare să înscriu. M-am calmat singură și am fost pregătită să execut.

Am făcut un grup bun aici, staff-ul și jucătoarele. A fost o provocare diferită în seara aceasta. Construim momente și acum mergem înainte”, a declarat Chloe Kelly, conform thesun.co.uk.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și