Închide meniul

Scandal între Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu. „Nu mai vorbesc cu el! Nu sunt prieten cu el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iunie 2022, 19:58

Scandal între Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu. „Nu mai vorbesc cu el! Nu sunt prieten cu el!

Scandal între Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu

Ilie Dumitrescu, alături de Dan Petrescu, într-un meci pentru naționala României la Mondialul din 1998 / Profimedia

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a rupt legăturile cu Dan Petrescu. Foștii membri ai Generației de Aur au ajuns să nu-și mai vorbească deloc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu nu e deloc fanul jocului defensiv impus de Dan Petrescu la CFR Cluj. Din cauza divergențelor de opinie, cei doi nu mai vorbesc unul cu altul.

Scandal între Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu

„Nu mai vorbesc cu el de ceva timp. Nu sunt prieten cu el, nu ne mai vorbim, nu ne scriem, dar el este etichetat greșit.

Petrescu este singurul antrenor unde jucătorii se supun planului tactic după ce se pierde mingea. La un moment dat îmi plăcea Chindia, Mioveni, dar echipele valoroase nu reacționează 100% la jocul fără minge.

La ce calitate are CFR Cluj, ar trebui să ai mai multă posesie și să nu dai adversarului atât de mult mingea. Aici e singurul aspect unde trebuie să lucreze. La un moment dat, îmi spunea că echipa lui nu poate să joace ca Barcelona”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au fost colegi atât la Steaua, cât și la echipa națională. Cei doi au jucat la Mondialele din 1994 și 1998.

Dan Petrescu s-a comparat cu Sir Alex Ferguson

Dan Petrescu s-a comparat cu Sir Alex Ferguson când a fost întrebat ce îl motivează să antreneze în România, după cinci titluri câștigate. Tehnicianul de la CFR Cluj visează să cucerească Champions League.

„Noi vrem să câștigăm pentru că așa e normal. Când era Ferguson la Manchester United, ce îl mai motiva? Trebuia să câștige și în Europa. Vă dați seama că și eu mi-aș dori să câștig Champions League, dar nu sunt la Manchester United. Nu am același buget.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă, Doamne ajută, suntem inspirați, puternici și ajungem cât mai sus, să încercam să ajungem în grupele pe care și le dorește patronul de când am venit. Poți să ai și 100 de milioane buget, asta nu înseamnă că îți asigură calificări”, a spus Dan Petrescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dan Petrescu are cinci titluri de campion în România, patru cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni. Sir Alex Ferguson are 13 titluri în Anglia, cu Manchester United, dar și două trofee Champions League.

Florin Prunea – Ilie Dumitrescu, scandal fără precedent între jucătorii Generaţiei de Aur

Cel mai dur atac apărut după refuzul lui Gică Hagi de a prelua echipa naţională i-a aparţinut lui Florin Prunea, care l-a jignit pe Ilie Dumitrescu, în direct la TV.

„L-aş ruga pe Ilie să nu mai vorbescă în numele „Generaţiei de Aur”. Te-am cunoscut altfel. Manevrele lui Burleanu nu te caracterizează. La Didi Prodan la înmormântare, Gică Popescu a citit o scrisoare. „O să-ţi ducem visul mai departe!”. Să nu mai vorbească în numele Generaţiei de Aur.

Eu nu ştiu ce interese ai tu. Ce ai făcut în seara asta nu se face şi nu face nimeni. Răzvan Burleanu ar fi rezolvat problema cu „Generaţia de Aur”, vorbeşte în numele tău. Nu sunteţi doar voi, Petrescu, Hagi şi Dumitrescu. Mai suntem şi alţii. Să îţi fie ruşine”, a tunat Prunea.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și