Închide meniul

Scandal la Barcelona! Joan Laporta, acuzat că nu a dorit păstrarea lui Lionel Messi. „Nu s-a spus adevărul!” Camp Nou, pericol pentru siguranţa fanilor

Reclamă

Publicat: 10 august 2021, 8:33 / Actualizat: 10 august 2021, 10:39

Scandal la Barcelona! Joan Laporta, acuzat că nu a dorit păstrarea lui Lionel Messi. „Nu s-a spus adevărul! Camp Nou, pericol pentru siguranţa fanilor

Scandal la Barcelona, după ce Joan Laporta nu a reuşit să-l păstraze pe Lionel Messi

Profimedia

Jaume Llopis, fost membru al comisiei Espai Barca, care se ocupă de terenurile şi proprietăţile deţinute de club, şi socios al clubului de 66 de ani, l-a criticat dur pe Joan Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal la Barcelona! Joan Laporta, acuzat că nu a dorit păstrarea lui Lionel Messi

Llopis susţine că Barcelona nu a făcut tot ce se putea pentru păstrarea lui Messi şi a criticat întâlnirea lui Laporta cu Florentino Perez, şeful rivalei Real Madrid, chiar după despărţirea de Messi.

„S-a observat răceala jucătorului de președinte. Nu s-a spus adevărul, vrem să știm ce se întâmplă cu Florentino Perez din partea lui Laporta. Subiectul SuperLigii este un proiect mare, însă incert. Nu știu ce se pretinde cu relația aceasta cordială cu președintele lui Madrid. Nu poate fi înțeles cum în timp ce fanii plâng plecarea lui Leo, Laporta iese la masă cu președintele Madridului. Trebuie să aibă grijă de imagine”, a transmis acesta într-un interviu acordat Cadena Ser şi citat de as.com.

Barcelona nu a înregistrat transferul lui Depay

Şi după plecarea lui Messi, situaţie este critică la Barcelona. Depay riscă să rateze startul campionatului, pentru că nu a fost înscris la Ligă.

„Pe termen scurt e foarte greu să obținem venituri și am pierdut patrimoniul principal în schimbul scăderii salariului lui Messi. (…) Să îl dai afară pe Messi este o simplă reducere și nu s-a făcut nimic înainte cu cazuri precum Umtiti, Coutinho sau jucătorii cu experiență. (…) În prezent, dacă nu există reduceri salariale nu cred că Memphis (n.r. Depay) poate juca duminică, încă nu este înscris”, a avertizat fostul conducător al Barcei.

Reclamă

Camp Nou, pericol pentru fani înaintea închiderii pentru renovare

Barcelona va începe noul sezon pe arena secundară, „Johan Cruyff”, pentru a renova „Camp Nou”.

„Starea lui Camp Nou era atât de critică, încât dacă în sezonul trecut s-ar fi permis intrarea publicului, nu puteam permite intrarea lor în totalitate din cauza pericolului de accidente. Sunt analize tehnice, însă acum se repară și se poate merge cu toată încrederea”, a mai spus Llopis.

Dezastru la Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

Catalanii au făcut toate calculele şi se anunţă vremuri grele pentru bugetul echipei. Potivit jurnaliştilor de la sport.es, Barcelona ar putea pierde 137 de milioane de euro după ce nu a semnat o nouă înţelegere cu starul argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

„Plecarea lui Leo Messi ar putea să o coste pe FC Barcelona 137 de milioane de euro în ceea ce priveşte marcă, anunţă Brand Finance, ceea ce ar însemna o scădere de 11% față de evaluarea actuală de 1 miliard şi 266 de milioane de euro.

Cele 137 de milioane de euro ar proveni, în principal, dintr-o scădere a veniturilor comerciale ale clubului Barcelona, care ar fi redus cu 77 de milioane, dar și din vânzările de tricouri și alte produse de marketing, încetând să mai intre în conturi 43 de milioane de milioane de euro„, anunţă sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și