Închide meniul

Scandalul de la Dinamo se mută la poliţie. Spaniolii se tem de furia fanilor. "E foarte grav dacă îl aşteaptă pe Cortacero la aeroport"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 20:49

Scandalul de la Dinamo se mută la poliţie. Spaniolii se tem de furia fanilor. "E foarte grav dacă îl aşteaptă pe Cortacero la aeroport"

Captură foto

Spaniolii de la Dinamo au cerut ajutorul poliţiştilor

Rufo Collado a făcut deja cunoştinţă cu furia suporterilor. Ultraşii l-au vizitat pe directorul sportiv la Săftica şi i-au cerut să se urce în primul avion şi să se întoarcă în ţara natală. Ameninţări a primit şi Paolo Cortacero, căruia îi este frică să mai vină în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii de la Dinamo, ameninţaţi de ultraşii din PCH

"Rufo Collado a fost ameninţat de un grup de fani radicali, de ultraşi. I-au spus să plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie, la hotel. Un grup de ultraşi au bătut la uşa preşedintelui executiv, am raspuns eu pentru că mă aflam acolo. Rufo Collado mi-a spus că a fost abordat de fani care i-au transmis să plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situaţie gravă. Am vorbit cu autorităţile, am vorbit cu poliţia.

Noi nu avem bani să punem în club, noi gestionăm ceea ce avem. Am contactat şi ambasada Spaniei, ştie tot ce s-a întâmplat. Cortacero spune că vine în România. Dacă fanii l-ar aştepta la aeroport, aşa cum au spus, ar fi încă un episod foarte grav. Cred că fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere personal. Noi suntem faţa lui Dinamo, dar suntem parte din soluţie, nu parte din problema", a spus Alex Couto pentru Sport.ro

Situaţia explozivă de la club îi îngrijorează pe cei care au câştigat trofee în tricoul lui Dinamo. Marius Niculae a cerut ajutorul autorităţilor pentru a-i verifica pe ibericii care au preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă.

"Sper din inimă să nu ajungem în situația Rapidului, să fim nevoiţi să o luăm din ultima ligă. Orice e posibil când vedem că lucrurile nu se îmbunătățesc financiar. Jucătorii sunt nemulțumiți, din ce ştiu eu vor să-și depună memorii atunci când se va întrerupe campionatul. Poveștile că vin banii săptămâna viitoare nu țin de foame, era normal să plece și Contra. 

Reclamă

Nu cunosc prea multe despre spanioli. Ar trebui făcută o verificare în acest sens pentru că aşa se distruge un club istoric în România", a declarat Marius Niculae.

Cosmin Contra a câştigat la scor de neprezentare ultimele două meciuri. Chiar şi aşa, nu vrea să mai stea nicio zi la echipa din Ştefan cel Mare şi încearcă să rezilieze unilateral contractul.

"Mi-aş dori să văd orice antrenor care vine în situaţia actuală şi poate să facă performanţe. E greu să mergi zi de zi şi să le ceri ceva unor jucători care nu au ce să mănânce, că ăsta e adevărul. Lumea trebuie să înţeleagă lucrul ăsta!", a declarat Contra pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Afaceriştii spanioli au cerut ajutorul autorităţilor din România
  • Alex Couto a contactat chiar şi ambasada Spaniei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și