Închide meniul

Scenariu uriaș pentru Ianis Hagi. Starul lui Rangers poate fi cumpărat de cel mai bogat club din lume. Prima reacție despre transferul stelar: ”Ar face față”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 18:20

Scenariu uriaș pentru Ianis Hagi. Starul lui Rangers poate fi cumpărat de cel mai bogat club din lume. Prima reacție despre transferul stelar: ”Ar face față”

Scenariu uriaș pentru Ianis Hagi

Profimediaimages

Jurnaliștii englezi anticipează că Newcastle nu va cumpăra doar din Europa, ci se va reorienta și asupra pieței din Marea Britanie. În Scoția, de exemplu, evoluează Ianis Hagi, jucător care a contribuit decisiv la titlul cucerit de Rangers în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scenariu uriaș pentru Ianis Hagi

Dan Petrescu, fost fotbalist cu o experiență uriașă în Premier League, e convins că „Prințul” se poate impune chiar și la cea mai bogată echipă din lume.

„Ar fi bine să fie adevărat. Rămâne de văzut dacă va face față, dar eu zic că da. Și în Scoția am zis că va face față. Am înțeles că Newcastle a fost cumpărată de un miliardar din Arabia Saudită, asta e foarte bine pentru el”, a spus Dan Petrescu

8 goluri și 15 assist-uri a reușit Ianis Hagi în sezonul trecut la Rangers, când echipa antrenată de Steven Gerrard s-a încoronat campioana Scoției cu 6 etape înainte de final.

Fiul lui Gică Hagi a devenit om de bază și la echipa națională. În ultima acțiune a tricolorilor, Ianis a înscris un gol senzațional împotriva Germaniei, dar n-a fost suficient ca România să obțină vreun punct.

Reclamă

6,5 milioane de euro valorează Ianis Hagi. Românul joacă pentru Rangers din ianuarie 2020. Scoțienii au plătit pentru el 3,5 milioane de euro.

Rangers i-ar fi stabilit prețul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi are evoluţii din ce în ce mai apreciate atât la Glasgow Rangers, cât şi la echipa naţională. Scoţienii i-au stabilit preţul şi îl vor vinde echipei care va achita 20 de milioane de euro.

Recent, s-a scris mult și despre interesul lui Jose Mourinho pentru Ianis Hagi. Alan Hutton, fost internațional al Scoției, e convins că Glasgow Rangers își va da acordul după ce îi vor fi îndeplinite așteptările financiare. „Prințul” ar putea chiar să aibă de ales între Roma și Newcastle.

Reclamă 4 / 0/3

El a ajuns la Rangers și s-a descurcat bine acolo. Oferă ceva diferit din punct de vedere tehnic. Sunt, cu siguranță, și lucruri pe care le poți face mai bine, cum ar fi situații în care ai putea să te repliezi sau să tragi mai mult de tine.

Când arăți că ești la un nivel ridicat – în Europa League sau la meciurile echipei naționale, mereu vor fi persoane care te vor urmări. Vor fi echipe care își vor dori semnătura unui jucător atât de tânăr care evoluează la un nivel atât de ridicat.

Am spus-o mereu: pentru prețul corect, Rangers va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, se va transforma în realitate, Rangers își va da acordul”, a declarat Alan Hutton, conform footballinsider247.com

Steven Gerrard, dorit și el la Newcastle

Dacă Hagi va ajunge într-adevăr la Newcastle, el ar putea fi antrenat acolo de același Steven Gerrard, omul care l-a transformat în vedetă la Rangers.

Antrenorul din prezent al lui Newcastle, Steve Bruce, se așteaptă să fie demis. Pe lângă alți, și Steven Gerrard s-ar afla pe lista șeicilor.

„Sunt atent la situația de la Newcastle, să-l văd pe Steve Bruce în meciul cu numărul 1000 ca antrenor. Este un om de mare caracter, am o relație foarte bună cu el. Cred că Steve Bruce n-are nevoie de susținerea nimănui, este un antrenor foarte bun. Nu mi-ar plăcea ca lumea să speculeze în privința postului meu de antrenor, deci nu voi specula în privința lui.

Cred că este un lucru interesant ce se întâmplă la Newcastle. Fanii lor au nevoie de un moment de respiro (n.a. – zâmbește), sunt sigur că entuziasmul este ridicat acolo. Toată lumea din fotbal se uită cu interes la Newcastle, să vadă cum evoluează lucrurile. Dar nu vreau să mă implic în speculații și îi urez mult succes lui Steve Bruce”, a spus Steven Gerrard, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și