Închide meniul

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

Publicat: 8 octombrie 2024, 22:21

Reclamă
Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă au fost dezvăluite chiar de preşedintele CA al campioanei României. Mihai Stoica a dezvăluit reacţia scandaloasă a grecilor la finalul partidei pe care FCSB a câştigat-o cu PAOK, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că fanii greci au înnebunit la finalul partidei de la Salonic şi au început să înjure şi să îii jignească pe românii care se aflau la meci. La partida de la Salonic, a fost prezent şi patronul Gigi Becali.

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă

„Dacă ştii ce făceau spectatorii după meci… Unii spectatori şi cât de pasive erau forţele de ordin. Da, la Salonic acum. Vai de capul meu, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva! Ăia (n.r. – suporterii greci) nu mai terminau, au înjurat, au scuipat, n-au apucat să bruscheze, că era cordon. Ştiu ce s-a întâmplat, pentru că în pâlcul de suporteri români, 50 de la sectorul VIP unde era şi fata mea, era şi familia lui Elias Charalambous şi toţi vorbesc greaca.

Erau discuţii de genul ăsta <<Bă, nu mai scuipaţi, încetaţi, sunt şi copii aici>>. <<Să-ţi batem copiii!>> E incredibil aşa ceva, nu s-a intervenit şi doar stăteau şi se uitau. Nu s-a ajuns la brutaliatte, dar… La VIP să te înjure, să te scuipe? Era o doamnă udată din cap până în picioare, scuipată… Au digerat mai greu înfrângerea„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Suporterii FCSB-ului s-au lovit de probleme uriașe, în Grecia, înaintea meciului cu PAOK. Nu mai puțin de nouă fani români au fost arestați imediat după ce au trecut vama elenă.

Reclamă
Reclamă

După victoria la scor din prima etapă, FCSB a mai obținut 3 puncte deosebit de importante, pe terenul lui PAOK. Singurul gol al partidei a fost marcat de Daniel Bîrligea, la ultima fază a primei reprize.

După acest rezultat, FCSB are maximum de puncte în Europa League, după 2 meciuri. De cealaltă parte, echipa lui Răzvan Lucescu a rămas cu 0 puncte. În prima etapă, grecii au pierdut cu Galatasaray, scor 1-3.

Presa din Grecia notează faptul că poliția elenă a oprit trei microbuze care transportau suporteri ai FCSB-ului spre Salonic, imediat după trecerea de vamă, la Serres. Forțele de ordine au controlat cele trei microbuze pline cu fani ai roș-albaștrilor și au găsit asupra a nouă persoane obiecte care intră sub incidența prevederilor Legii privind deținerea de arme și droguri.

Reclamă

Polițiști au avut nevoie de întăriri și la fața locului s-au deplasat forțe de ordine atât din Serres, localitatea unde au fost oprite cele trei microbuze, cât și din Salonic, destinația acestora.

Cei nouă fani ai FCSB-ului au fost duși la Direcția de Poliție din Serres, și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ei. Campioana României a primit un număr de 1400 de bilete, pentru duelul cu PAOK, date fiind restricțiile severe ale grecilor în ceea de privește galeriile echipelor.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League

FCSB a obţinut o victorie uriaşă pe teren campioanei Greciei. Daniel Bîrligea a marcat singurul gol al meciului la ultima fază a primei reprize. Bîrligea a marcat cu o reluare din prima, după o acţiune fantastică a lui Darius Olaru.

FCSB a rămas în 10 oameni după ce Darius Olaru a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 56 al celei de-a doua reprize. După victoria de la Salonic, FCSB se află pe locul 3, cu maximum de puncte, cu un golaveraj de 5-1.  Lider este Lazio cu un golaveraj de 7-1, în timp ce Lyon ocupă loculal doilea, cu un golaveraj de 6-1.

FCSB împarte locul 3 cu Tottenham, care are acelaşi golaveraj: 5-1.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

21:45

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și