Închide meniul

Scene șocante la Berna! Debeljuh a fost dus de urgență la spital. Edi Iordănescu: ”Are comoție, nu știe unde este”

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2020, 5:20

Scene șocante la Berna! Debeljuh a fost dus de urgență la spital. Edi Iordănescu: ”Are comoție, nu știe unde este”

Profimedia

Gabriel Debeljuh a ajuns la spital

  • CFR Cluj a ratat calificarea în primăvara europeană
  • Gabriel Debeljuh a ajuns la spital

Debeljuh a marcat în minutul 84 golul care a aprins speranța în tabăra CFR-ului. Totul s-a terminat prost atât pentru echipă, cât și pentru autorul golului. Debeljuh a ajuns la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Are comoție. Nu-și aduce aminte nimic, nu știe unde este!", a spus Edi Iordănescu pentru Fanatik. Mai mult, sursa citată susține că în momentul în care a fost întrebat de antrenorul CFR-ului, Debeljuh a răspuns că acesta este Dan Petrescu.

CFR Cluj a încheiat grupa A din Europa League pe poziţia a treia. A acumulat 5 puncte şi a ratat şansa de a da un adevărat tun financiar. Dacă s-ar fi calificat în 16-imi, în conturile clubului ar fi mai intrat aproximativ 2 milioane de euro!

Reclamă

CFR Cluj a ratat dramatic calificarea

CFR Cluj a fost învinsă de Young Boys, scor 1-2, şi a ratat calificarea în 16-imile Europa League. Ardelenii au deschis scorul cu 6 minute înainte de final, dar au primit două goluri în prelungiri. Penalty-ul acordat de Benoit Bastien, la intervenţia lui Cristi Bălgrădean, a fost contestat în termeni duri de campionii României.

"Am fost cu calificarea pe masă. Doar o nedreptate extrem de mare a făcut ca CFR Cluj să nu meargă mai departe în primăvara europeană. Din păcate a venit acest moment gestionat din punctul meu de vedere extrem de neinspirat de arbitru şi această nedreptate ca CFR să iasă din competiţie.

Reclamă

Nu ştiu ce explicaţii poate să aibă brigada de arbitri, am văzut că nici echipa gazdă nu a solicitat nimic la acea fază. Efectiv numai brigada a văzut acea lovitură care consider că nu a fost. Recunosc că îmi fuge mintea şi la scandalul care a ieşit acum câteva zile cu brigada din România şi aş vrea să cred că nu a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat în această seară (n.r. – joi seară)", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital