Închide meniul

Schimbare importantă în privinţa Supercupei României! Competiţia se va desfăşura pe terenul campioanei din Liga 1

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 19:12

Reclamă
Schimbare importantă în privinţa Supercupei României! Competiţia se va desfăşura pe terenul campioanei din Liga 1

Schimbare importantă în privinţa Supercupei României!

Răzvan Burleanu, după şedinţa Comitetului Executiv / AntenaSport

Schimbare importantă în privinţa Supercupei României! Răzvan Burleanu a făcut anunţul astăzi, după Comitetul Executiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În situaţia în care, din orice motiv, jocul nu poate fi organizat pe stadionul campioanei, acesta va fi organizat pe stadionul celeilalte echipe participante la Supercupă.

Schimbare importantă în privinţa Supercupei României!

Ţinând cont că Supercupa României reprezintă un trofeu, am decis ca pentru următoarele trei sezoane ca finala să se desfăşoare pe terenul echipei care câştigă SuperLiga. Aceeaşi regulă se va aplica şi în fotbalul feminin”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă organizată după Comitetul Executiv al FRF de astăzi.

Burleanu a discutat după Comitetul Executiv despre mai multe subiecte, printre care şi acuzaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs.

Răzvan Burleanu a reacţionat la acuzaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs! A anunţat că patronul FCSB va fi audiat!

Răzvan Burleanu a reacţionat la acuzaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs! Preşedintele FRF a anunţat că Gigi Becali va fi chemat la audieri de către departamentul de integritate. Totodată, Burleanu a anunţat că UEFA a deschis o procedură în cazul pariului.

Reclamă

Răzvan Burleanu a glumit, spunând că aşteaptă ca Gigi Becali să nu se răzgândească, la fel ca în cazul pariului pe care a declarat că l-a făcut la meciul cu Nordsjaelland din Conference League.

Nu am foarte multe detalii fiindcă am aflat acest subiect în maşină, în drum spre conferinţa de presă.

Ceea ce pot să vă spun e că Istvan Kovacs e în momentul de faţă cel mai apreciat arbitru la nivel internaţional. E un adevărat profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Această declaraţie o fac înainte de a începe o anchetă fiindcă în mod cert comisia de disciplină şi departamentul de integritate se vor sesiza.

Ceea ce pot să vă anunţ este că departamentul de integritate deja s-a sesizat în privinţa unor declaraţii ale domnului Gigi Becali. Va fi chemat la audieri.

„Domnul Becali să nu se răzgândească”

Ceea ce vrem este ca domnul Becali să nu se răzgândească fiindcă în mai puţin de 24 de ore dânsul s-a răzgândit. Întâi a spus că a pariat şi ulterior a spus că nu a pariat.

Cei de la UEFA deja aflaseră (n.r.: de declaraţia cu pariul), era deschisă deja o procedură. Avem și noi un inspector de integritate, astfel încât în perioada următoare vom afla mai multe informații din partea UEFA.

Nu sunt membru al comisiei de disciplină ca să pot comenta (n.r.: cazul lui Istvan Kovacs).

Arbitrii noştri, cred cu tărie, că dincolo de greşelile omeneşti, sunt la un nivel pe care îl dorim în privinţa integrităţii. Aş fi extrem de dezamăgit să aflu de un arbitru român că are probleme de integritate.

Nu aş vrea să mă pun în pielea unui arbitru, ce presiuni se pun pe el, atât înainte de joc, cât şi după. La finalul zilei trebuie să îi protejăm pe arbitri”, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe! A cerut investigarea lui Istvan Kovacs: „Astea sunt informaţiile mele”

Gigi Becali a făcut noi declaraţii xenofobe, la 12 ore după meciul UTA – FCSB, scor 2-1. Patronul FCSB-ului continuă atacul la familia arbitrului Istvan Kovacs şi cere investigarea acestuia.

Totul după fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs Kovacs, a fost arbitru în cabina VAR la partida din etapa a 7-a a Ligii 1. Omul de afaceri l-a acuzat în termeni duri şi consideră că a luat decizii pentru a o ajuta pe CFR Cluj.

Becali a răbufnit şi îşi doreşte să se ia măsuri împotriva fraţilor Kovacs. A oferit declaraţii uluitoare.

Meciul a fost câştigat de arbitri. Nu atinge mâna şi tu zici ca e 11 metri. Nu vezi de 1000 de ori… cum poţi să spui că s-a atins minge cu mâna, la spate. Din piept atinge şi mâna, dar din instinct. Chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână. Nu e 11 metri, dar a ţipat el. În întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’.

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan şi tot timpul numai belele, belele, belele. Este arbitru mare, dar cum la mine când mă arbitrează numai greşeşte. Nu mai e mare cu mine. Acum mi l-a dat şi pe frate-su. De unde l-a scos, din căciula? Mai are vreun nepot să îl facă arbitru? Ca să fie toţi ungurii la mine? Să îi pună la mine la VAR şi la centru. Cum să mai iei campionate după?

Ungurii au cu mine ceva. De ce au cu mine? Pentru că mă lupt cu CFR. Ei stau la CFR. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan. Trebuie văzut, la integritate, cu câţi bani l-a luat. E 1.800 de euro metru… ia să vedem, cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate, nu?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și