Închide meniul

Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Dan Roșu Publicat: 10 octombrie 2024, 8:14

Reclamă
Scoţienii anunţă o mare „durere de cap cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Scoţienii anunţă o mare "durere de cap" cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, înaintea unui meci - Getty Images

Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers. Cei de la Ibrox News susţin că Philippe Clement va avea mari probleme de a-i folosi pe Tom Lawrence, Bajrami şi Ianis în acelaşi timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă problemă pe care şi-o pun scoţienii este dacă, după forma bună arătată de Ianis, ar mai fi avut sens transferul lui Nedim Bajrami de la Sassuolo, pentru 4 milioane de euro.

Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi

„Ianis Hagi ar putea provoca o durere de cap pentru Rangers în acest sezon. Toată lumea știe cât de bun este Hagi în zilele lui bune. Deși împrumutul său în La Liga la Deportivo Alaves sezonul trecut nu a arătat acest lucru, este evident că are în continuare mult talent. Rolul său natural este cel de număr 10 și, deși a fost folosit ocazional ca extremă, se pare că Clement îl va folosi într-un rol central.

Cei de la Rangers au căutat în cea mai mare parte a perioadei de transferuri un număr 10 și, în cele din urmă, au reușit să-l aducă pe Nedim Bajrami de la Sassuolo pentru o sumă de aproximativ 3,3 milioane de lire sterline. Cu toate acestea, acum că Hagi a fost reintegrat în echipă, se pune întrebarea dacă banii cheltuiți pe internaționalul albanez ar fi putut fi folosiți mai bine în altă parte.

Este încă începutul sezonului și, datorită formei excelente a lui Tom Lawrence și Bajrami, este greu de văzut cum Clement îi va mulțumi pe toți trei cu timpul de joc, ceea ce îi va provoca o altă durere de cap. Și, desigur, Hagi va dori să aibă un impact mai mare decât cel de când a intrat de pe bancă în victoria cu 2-0 împotriva lui St Johnstone ultima dată, când a fost eliminat”, au scris cei de la Ibrox News.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers

Pe de altă parte, un scenariu anunţat în Scoţia anunţă plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers, chiar dacă mijlocaşul cotat la 1.8 milioane de euro abia a revenit la prima echipă, cu un assist, dar şi cu o eliminare.

Deşi a bifat primul meci la Rangers după o pauză de 414 zile, Ianis Hagi se pregăteşte să se despartă de formaţia de pe Ibrox. Fostul atacant al scoţienilor, Tam McManus, este convins că fiul „Regelui” nu va continua alături de echipa lui Philippe Clement.

„Pentru Hagi perioada de transferuri a început de acum și se termină la finalul sezonului. Nu cred într-o colaborare pe termen lung între el și Rangers. Cartonașul roșu primit i-a dezamăgit cu siguranță pe fanii lui Rangers.

Reclamă

Mă refer în special la cei care credeau că el poate reveni și să aibă un real impact pentru echipă”, a declarat Tam McManus, pentru sursa citată mai sus.

Hagi Jr mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026. În prezent, Ianis Hagi se pregăteşte alături de lotul naţionalei, pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania (15 octombrie, pe Antena 1 şi AntenaPLAY).

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:14

NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek

10:49

Primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock. Care ar fi cauza decesului jucătorului lui Panathinaikos

10:02

„Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull

10:00

„Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”

9:58

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

9:06

Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 „Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB
Citește și