Închide meniul

Se reia procesul în cazul morţii lui Patrick Ekeng! Doi medici, cercetaţi pentru ucidere din culpă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 8:23 / Actualizat: 31 mai 2022, 19:48

Se reia procesul în cazul morţii lui Patrick Ekeng! Doi medici, cercetaţi pentru ucidere din culpă

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

Se reia procesul în cazul morţii lui Patrick Ekeng

După ce luna trecută Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţă, a fost condamnată definitiv, judecătorii au decis să reia de la zero ancheta în care medicii Adriana Maria Marinescu și Viorel Mihai sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă, anunţă ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre doctorul Institutului Național de Medicină Sportivă, care i-a permis lui Ekeng să joace, și cardiologul care i-a efectuat o electrocardiograma fostului dinamovist.

„Dispune trimiterea cauzei la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru a completa urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 2 C.pen.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în soluția dispusă, potrivit sursei citate.

Sentinţă dictată în cazul morţii lui Patrick Ekeng. Medicul de pe ambulanţă, condamnat

Luna trecută, Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţă, a fost condamnată definitiv pentru ucidere din culpă la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. De asemenea, medicul mai trebuie să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Reclamă

Curtea de apel Bucureşti a menţinut dispoziţia tribunalului ca medicul şi SC Puls Medica SRL să plătească peste 200.000 de euro membrilor familiei Ekeng, reprezentând daune morale, însă a respins cererea acestora de acordare a unor despăgubiri materiale.

Pe de altă parte, judecătorii au respins cererea privind acordarea de despăgubiri materiale în cuantum de 655.200 euro, formulată de Natalie Mindjae Enouga.

EXCLUSIV | Laurette Nogo, despre cazul Patrick Ekeng: „O decizie care nu mulţumeşte pe nimeni”

Fosta reprezentantă a jucătorului camerunez spune că decizia nu mulţumeşte pe nimeni şi că totul s-a făcut din milă.

Reclamă 4 / 0/3

„-Săptămâna trecută am vorbit. Natalie lucrează momentan, în spital, copiii sunt bine, merg la şcoală.
-Doctoriţa a încercat să mai ia legătura cu ei?
-Nu. Atât a meritat viaţa unui om pentru cei care s-au ocupat de caz. Ce pot să spun mai mult de atât?! Totul a fost făcut din milă. O decizie care nu mulţumeşte pe nimeni. Mai ales pe familia lui Patrick. O destul de mică pentru viaţa unui om, ca să zic aşa”
, a mai spus aceasta, în exclusivitate pentru AS.ro.

Patrick Ekeng, decedat pe terenul de fotbal

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo- Viitorul 3-3, la scurt timp după ce a intrase pe teren.

Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca medicul să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. După o oră şi jumătate de manevre de resuscitare, decesul lui Ekeng a fost anunţat la Spitalul Floreasca.

Recomandări
  • Procesul în cazul lui Patrick Ekeng se reia
  • Doi medici, cercetaţi pentru ucidere din culpă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și