Închide meniul

Sebastian Colţescu, blocat de la delegări de CCA. De vină nu este scandalul de la Paris, în care a fost acuzat de rasism!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2020, 8:44

Sebastian Colţescu, blocat de la delegări de CCA. De vină nu este scandalul de la Paris, în care a fost acuzat de rasism!

Profimediaimages

Sebastian Colţescu, suspendat de CCA

Colţescu nu face parte din brigada lui Ovidiu Haţegan penru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, care va fi în această seară, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu, reţinut de la delegări de CCA

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să îl blocheze pe Colţescu din cauza unei erori făcută în urmă cu trei etape, anunţă gsp.ro. Atunci, FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu ajutorul unui penalty primit în minutul 90. Sergiu Buş a punctat atunci de la punctul cu var şi a înscris golul de 3-2.

Kyros Vassaras a considerat că Sebastian Colţescu a gafat când a acordat fault la intervenţia unui jucător a gazdelor la Octavian Popescu. Medieşenii s-au revoltat la final şi au adresat cuvinte grele.

Ne-au furat un punct. Așa penalty e inadmisibil la nivelul ăsta! Când pierzi în minutul 90 cu un asemenea penalty, ce să mai zici?!

Dacă trebuia să câștige FCSB, trebuia să ne zică de la început. A doua repriză i-am dominat. Nu ne destabilizează, avem un grup unit, îl avem pe Mister lângă noi, care știe ce să ne ceară”, a atacat Ronaldo Deaconu.

Reclamă

Răzvan Burleanu l-a sunat pe Colțescu şi a sesizat UEFA

"Am vorbit cu Ovidiu Haţegan şi cu Sebastian Colţescu. A fost o discuţie privată, în care am vrut să aflu şi poziţia lor, să ne dăm seama exact dacă sunt alte informaţii pe care nu le-am primit. Cred că e exclus ca imaginea Romaniei să fie afectată. Şi în spaţiul francez s-a vorbit despre un militantism care vine din partea lui Demba Ba.

La această oră, UEFA a demarat şi această anchetă care se complică, după ce a intrat pe această nouă pistă. Până la o sentinţă din partea UEFA, arbitrii se bucură de prezumţia de nevinovăţie", a spus preşedintele FRF după şedinţa Comitetului Executiv.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Colţescu nu face parte din brigada condusă de Haţegan
  • Motivul pentru care a fost suspendat de Comisia Centrală a Arbitrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și