Închide meniul

Sebastian Haller a revenit pe teren, după ce a învins cancerul! Primele minute pentru atacantul de la Borussia Dortmund

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:06

Reclamă
Sebastian Haller a revenit pe teren, după ce a învins cancerul! Primele minute pentru atacantul de la Borussia Dortmund

Sebastian Haller a revenit pe teren, după ce a învins cancerul

Sebastian Haller, în timpul unui antrenament de la Borussia Dortmund/ Profimedia

Sebastian Haller, atacantul de la Borussia Dortmund, a revenit pe teren după ce a învins cancerul. Ivorianul a bifat primele minute, după ce şase luni s-a luptat cu boala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Haller a fost diagnosticat cu cancer testicular în vară. Atacantul a fost supus unui îndelungat tratament, timp de şase luni.

Sebastian Haller a revenit la Borussia Dortmund, după ce a învins cancerul

Atacantul ivorian Sebastien Haller a disputat primele sale minute în tricoul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund, după două operaţii şi patru sesiuni de chimioterapie pentru un cancer testicular, care l-au ţinut departe de terenurile de fotbal timp de şase luni, informează DPA.

Haller a marcat 34 de goluri pentru formaţia olandeză Ajax Amsterdam în sezonul trecut, înainte de a fi achiziţionat de Borussia Dortmund cu 31 de milioane de euro.

El a fost diagnosticat cu cancer testicular în timpul cantonamentului din presezon al grupării din Bundesliga, în luna iulie.

Reclamă

În vârstă de 28 de ani, Haller a revenit la antrenamente la începutul acestei luni, iar marţi şi-a făcut în sfârşit debutul neoficial, intrând pe teren în repriza secundă (min. 73) a meciului amical cu Fortuna Dusseldorf, disputat la Marbella (Spania), pe care Borussia Dortmund l-a câştigat cu scorul de 5-1, anunţă agerpres.ro.

Sebastian Haller a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund

Sebastian Haller (28 de ani) a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund. Atacantul a avut un 2022 de coşmar. A fost diagnosticat cu cancer la testicule şi a suferit două operaţii.

După un sezon excelent la Ajax Amsterdam, care i-a adus locul 13 în clasamentul ultimului Balon de Aur, Sebastien Haller a semnat vara trecută cu Borussia Dortmund. Nu a avut însă nicio apariţie în Bundesliga. El a fost operat de două ori pentru o tumoare testiculară malignă.

Reclamă 4 / 0/3

„Salut, băieți. În sfârșit, m-am întors! Nu a fost atât de ușor, dar cu sprijinul vostru a fost mai bine. Un an nou fericit tuturor! Și începe foarte bine pentru mine, pentru că asta înseamnă revenirea mea pe teren!

2022 nu a fost cel mai ușor an, dar m-a pregătit pentru toate noile provocări pe care anul 2023 mi le va aduce. Abia aștept să ne revedem cu toții pe stadion şi să sărbătorim împreună victoriile„, a fost mesajul lui Haller, care a făcut publice primele imagini din sala de antrenament.

„Suntem foarte fericiți că el s-a întors la Dortmund și în curând se va putea alătura echipei la pregătiri. Ultimele săptămâni au fost foarte pozitive. Sebastien a luptat cu mare ambiție pentru a ajunge aici. E incredibil de optimist și motivat în a reveni pe gazon. Vom continua să fim alături de el pe acest drum”, a spus directorul sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl, pentru bild.de.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și