Închide meniul

Selecționerul ideal propus de Gică Hagi. „Trebuie adus cel care duce presiunea!” Avertisment pentru FRF: „E ușor să spui din gură!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 0:04

Selecționerul ideal propus de Gică Hagi. „Trebuie adus cel care duce presiunea! Avertisment pentru FRF: „E ușor să spui din gură!

Gică Hagi, despre selecționerul României

Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul ideal propus de Gică Hagi

„Vă spun tuturor că, oricine ar veni, chiar dacă căutaţi rezultatul, trebuie construită o echipă competitivă. Avem nevoie de calificări. Eu n-am zis că nu vreau rezultate, proiectul are multe puncte, e total altceva. E uşor să spui din gură. Pe oricine ar fi o presiune uriaşă.

E normal să fie presiune, dar trebuie să îi duci acolo pe cei care duc această presiune, cei cărora le place. Presiunea aduce adrenalină, nu trebuie să aducă teamă. Trebuie să motivezi antrenori, jucători… obiective mari. Trebuie să ştii ce vrei. Trebuie găsiţi cei care se simt puternici şi să ducă echipa acolo”, a spus Gică Hagi, după meciul Farul – Rapid 2-0.

Reclamă

În acest moment, favorit să devină noul selecționer este Dan Petrescu, dar „Bursucul” este greu de luat de la CFR Cluj. Neluțu Varga ar trebui să-l lase să plece gratis, pentru că FRF nu vrea să-i plătească clauza de reziliere lui Petrescu, în valoare de 600.000 de euro.

Gică Hagi a negociat și el cu FRF, chiar înaintea lui Dan Petrescu. „Regele” a refuzat însă oferta lui Răzvan Burleanu, pe motiv că nu poate fi și selecționer și patron la Farul în același timp.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF

Negocierile dintre Răzvan Burleanu și Dan Petrescu au afectat atmosfera de la CFR Cluj. „Bursucul” crede că incertitudinea care planează asupra antrenorului îi afectează pe jucătorii ardelenilor. Antrenorul campioanei va purta discuția finală cu Neluțu Varga la sfârșitul lunii decembrie.

„Patronul a vorbit cu cei de la Federaţie. Cei de la FRF au vrut să mă vadă şi el şi-a dat acceptul. Au venit, au vorbit cu mine… după eu nu am mai vorbit cu nimeni, nici cu Federaţia, nici cu patronul. Am transmis patronului că vreau să mă concentrez la aceste meciuri 100%, să le câştigăm. După, normal, când se termină, o să avem o discuţie şi o să vedem ce se întâmplă în continuare.

Ce am vorbit acolo rămâne între noi. Eu am vorbit cu oamenii din club să ne auzim pe 20 (n.r. decembrie). Dar nu vreau să mai zic ceva, se va interpreta orice spun. Eu mai am trei meciuri foarte importante şi poate mai am încă trei ani, nu ştiu. Mai am trei ani contract. Cred că întâlnirea asta nu mi-a făcut bine, nu trebuia să se întâmple. Dar dacă cei de la Federaţie au vrut să mă vadă şi patronul a fost de acord, a trebuit să accept şi eu. Nu puteam să refuz.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine m-a întrebat un jucător dacă mă duc, dar nu-i spun numele… la restul le-am spus să se concentreze la meci, să nu citească prea mult ziarele. (Reporter: un internaţional?) Nu e român, oricum!”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj la finalul lunii august, după ce campioana României l-a îndepărtat pe Marius Șumudică. Dacă și „Bursucul” va pleca, ardelenii vor fi nevoiți să numească al treilea antrenor, în decurs de numai șase luni.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 18 mart., 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid - Farul: "Nu există aşa ceva". Ce a spus despre Gică Hagi
Liga 1 • 16 mart., 10:14
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva”. Ce a spus despre Gică Hagi