Închide meniul

Sepsi – FC Botoșani 2-2. Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Gazdele au egalat în ultima secundă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 11:23

Sepsi – FC Botoșani 2-2. Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Gazdele au egalat în ultima secundă

Leo Grozavu este pe lista lui Adrian Mititelu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gruparea pregătită de Leo Grozavu trece printr-un moment excelent și poate da lovitura. Este neînvinsă în precedentele cinci dispute de acasă, din competiția internă. Chiar dacă îi trebuia un succes pentru a o depăși pe CFR, egalul o menține sus în clasamentul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a evitat a doua înfrângere acasă din tot sezonul după cea în fața Universității Craiova. Jucătorii din Sfântu Gheorghe au redus din diferență mai întâi în minutul 55 și au fost recompensați pentru insistență când Dimitrov a egalat la ultima fază a meciului.

LIVE SCORE SEPSI – FC BOTOȘANI

Min. 90+4: Final de meci la Sfântu Gheorghe.

Min. 90+4: GOOOLLL Sepsi! Dimitrov egalează la ultima fază a meciului.

Min. 55: GOOOLLL Sepsi! Bogdan Mitrea reduce rapid din diferență, după un corner!

Reclamă

Min. 53: GOOOLLL FC Botoșani! Hamidou Keyta a reușit o nouă fază spectaculoasă. A trecut printre doi adversari și a plasat mingea la colțul scurt, printre bară și portarul lui Sepsi. 

Min. 46: A început actul secund.

Min. 45: Este pauză în primul meci al zilei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 36: GOOOLLL FC Botoșani! Andrei Tîrcoveanu a marcat din centrarea perfectă a lui Keyta. Jucătorul oaspeților a îndeplinit o simplă formalitate.

Min. 1: A început meciul de la Sfântu Gheorghe

Echipele de start:

Sepsi: Fernandez Collado – Dimitrov, Bouhenna, Dumitrescu – Ștefănescu – Fofana, Mitrea, Vașvari – Purece, Safranko, Aganovic 
Rezerve: Niczuly, Golofca, Petrila, Ștefan, Nouvier, Fulop, Deligiannidis, Tincu, Kovacs 
Antrenor: Leo Grozavu

FC Botoșani: Pap – Patache, Haruț, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Florescu – Roman, Ongenda, Tîrcoveanu – Keyta 
Rezerve: Hankic, Braun, Holzmann, Camara, Toutouh, Al Mawas, Ashkovski, Fili 
Antrenor: Marius Croitoru

Trupa lui Croitoru a uitat să câștige în Liga 1. În ultimele trei etape și-a trecut în cont un singur punct. Remiza a înregistrat-o acasă cu vicecampioana României, Universitatea Craiova.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și