Închide meniul

Sepsi – FCSB se va disputa fără spectatori! Decizia luată după ce Klaus Iohannis a anunţat revenirea fanilor pe stadioane: „E clar asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2021, 13:49

Sepsi – FCSB se va disputa fără spectatori! Decizia luată după ce Klaus Iohannis a anunţat revenirea fanilor pe stadioane: „E clar asta!

Hepta

Sepsi, primă uriașă cu FCSB

  • Sepsi nu vrea fani în tribune cu FCSB
  • Anunţul făcut de covăsneni

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat revenirea fanilor pe stadioane începând cu 15 mai la competiţiile sportive. Universitatea Craiova – CFR Cluj şi Sepsi – FCSB sunt cele mai tari meciuri ale etapei a 8 din play-off. Sepsi – FCSB fără spectatori – e cel mai posibil scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am ascultat cu atenție, am vorbit între noi, chiar și în această dimineață, și cred că nu e bine să ne pripim. Ne dorim suporteri în tribune, știm că lumea așteaptă cu nerbădare revenirea pe stadion, dar deocamdată nu a ajuns la noi un protocol oficial. Tocmai de aceea îndemnăm la calm, să cugetăm bine la o astfel o decizie, pentru că e vorba despre sănătatea oamenilor.

Vom vrea să urmărim cu atenție cum organizează FRF finala Cupei, cred că va fi un test interesant, de la care toate cluburile trebuie să învețe, să vadă cum e organizarea unui meci în astfel de condiții. Apoi vom putea vorbi despre suporteri. E clar, la meciul cu FCSB nu vom vinde bilete! E prea din scurt și nu vrem să comitem greșeli care să pună în pericol sănătatea oamenilor”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru gsp.ro.

Reclamă

Sepsi – FCSB, fără spectatori.  Klaus Iohannis a anunţat revenirea fanilor în tribune

„Tot din acest weekend, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”, a declarat președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă. Ultimul meci din România cu fani în tribune a fost un Rapid – CSM Reșița, în Liga 2, disputat pe 8 martie 2020.

UTA vrea fani în tribune cu Gaz Metan

„Ne bucură perspectiva revenirii fanilor pe stadion, în urma anunţului  preşedintelui Klaus Iohannis. Suntem pregătiţi să organizăm accesul abonaţilor la partida de duminică, 16 mai 2021, ora 14:00, dintre AFC UTA Arad şi Gaz Metan Mediaş, cu respectarea protocolului sanitar impus.Vom reveni cu detalii referitoare la accesul pe stadion al abonaţilor imediat după publicarea Hotărârii de Guvern privind acest aspect, în Monitorul Oficial”, a anunţat UTA Arad.

Reclamă

Cum arată clasamentul în play-off

1. CFR Cluj, 45 de puncte
2. FCSB, 44 de puncte
3. Universitatea Craiova, 37 de puncte
4. Sepsi, 36 de puncte
5. FC Botoșani, 31 de puncte
6. Academica Clinceni, 26 de puncte

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”